Actualitat

Adéu 2018! Ha estat un plaer gaudir-te.

28/12/2018 0:00:00

Acabem l’any, i ja se sap... toca fer balanç de com anat tot plegat! Del camí recorregut, analitzar el full de ruta, valorar què tal ha estat aquesta excursió i decidir si durant el 2019 seguirem utilitzant les mateixes indicacions o bé afegirem un altre destí al Google Maps. Queeeè? No patiu ara us ho expliquem!
 

 

Deixant a banda les metàfores, i amb la voluntat d’acomiadar l’any com es mereix, volem compartir amb tu una petita entrevista que hem fet a diferents membres de l’equip d’Àger Aventura’t per descobrir el factor humà que hi ha al darrere d’una empresa que el seu objectiu és fer gaudir als aventurers que ens visiten.

***

El Miquel, d’ara en davant M, i el Roger, d’ara endavant R, són els coordinadors del projecte, que tot rutlli a la perfecció! També són els que realitzen els vols en parapent, també són els capitans a custòdia compartida de la ‘Carmensita’! ;)

El Sergi, d’ara endavant S, és l’encarregat dels Kayaks i de coordinar les activitats al pantà, ell a primera hora del matí ja ho té tot a punt per a que tot surti perfecte!

La Lluïsa, d’ara endavant L, és la que atén les peticions de reserves, els dubtes i consultes. També és la que re-dirigeix a la gent que se mos perd pel camí (i és que al pantà NO TENIM COBERTURA! :O)

I la Gemma, d’ara endavantG, que juntament amb el seu equip, és la que s’encarrega de dur a terme la tasca de comunicació digital del projecte.

Un cop tota la troupe presentada, entrem en matèria!


1.  Què ha significat per a tu, aquest 2018, formar part del projecte Àger Aventura't?

R - Per mi cada any significa superació. Personalment sóc molt tímid, i formar part del projecte em fa superar aquesta timidesa i em permet conèixer gent nova cada dia i treballar del que m’apassiona.

M - Per mi ha significat un somni fet realitat. Hi ha hagut moments molt durs, dolents però també de molt bonics i divertits, però sempre ha sigut gratificant ja que treballar en un projecte on el realment important del servei que estem oferint, són les emocions i les sensacions de les persones, i això per mi no té preu.

S - Per mi ha significat molt participar en aquest projecte. He après a ser més extrovertit i a millorar el meu tracte amb les persones desconegudes, i per mi això ha sigut un repte complert!

L - Formar part d’Àger Aventura’t ha significat tornar a formar part d’un gran equip, i col·laborar tots junts. On no arriba un, arriba l’altre i això és una de les coses que m’agraden més de la meva feina.

G - Particularment sóc fan del projecte! Professionalment, encara més! Un gran equip implicat, lluitador, passional, divertit, engrescador… fa que la nostra tasca de ‘comunicar’ el projecte per la ‘red’ sigui un perfecte reflex del que es viu a peu de pantà o a peu de la zona d’enlairament del Roper.

 

2. Què és el que més t'agrada de la teva feina?

R - Conèixer gent nova cada dia, de altres països, altres cultures i realment fer el que m’omple i m’agrada.

M - El que més m’agrada de la meva feina és VOLAR. Quan volo amb la gent i comparteixo la meva passió amb ells em fa molt feliç i és el que més m’agrada. Independentment de la resta de tasques que també m’omplen moltíssim! Les reaccions positives, el feedback que et dóna la gent és increïble i fa que tot i estar un munt d’hores treballant sigui realment molt gratificant.

S - El que més m’agrada de la nostra feina és veure com gràcies a la nostra feina la gent marxa molt contenta cap a casa seva perquè han fet una activitat amb nosaltres.

L - Posar el meu granet de sorra per a fer créixer el projecte i fer equip.

G - El que més ens agrada de la nostra feina és poder transmetre amb passió tot allò que el projecte requereix. Crec que amb Àger Aventura’t estem fent molt bona feina ja que ens sentim part del projecte, ho vivim i ho sentim. Ens escau molt bé el projecte perque ens sentim identificats amb el to, continguts i el projecte en si.

 

3. Quina és l'activitat que ha tingut més èxit aquest any? I perquè creus que ha estat així?

R- Kayak - Trekking. Particularment penso que és l’activitat més ‘guay’ perquè combina dues opcions molt interessants; la ruta en kayak i l’excursió a peu.

M - Kayak - Trek Aragó. La raó crec que és perquè la gent vol veure tot el Congost amb un temps molt limitat i des de diferents perspectives. Al tenir una activitat molt comprimida i estructurada, com és el cas, permet una visió del Congost de Mont-rebei molt interessant.

S - Kayak - Trek. Crec que ha estat així perquè és molt bonic veure el Congost de Mont-rebei des de les diferents perspectives.

L - Kayak - Trek. També penso que és molt bonic veure el Congost de Montrebei amb diferents visions del mateix indret.

G - A nivell de xarxes hem potenciat altres activitats per donar-los-hi més visibilitat, tot i així l’activitat estrella ha sigut el kayak en totes les seves combinacions. Kayak sol, kayak - trek, kayak - catamarà...

 

4. Què creus que és el que us fa diferents?

R- Crec que el tracte amb els clients és el nostre punt fort.

M - Personalment penso que el que ens diferència és el nostre equip i la confiança que depositen els nostres clients quan venen a gaudir dels nostres serveis. El nostre ‘mantra’ és que el client que s’ho passi increïblement bé, i vetllem per a que així sigui.

S - Ens diferencia el bon tracte amb totes les persones que han apostat per nosaltres alhora de fer una activitat d’aventura a la Vall d’Àger o Congost de Mont-rebei. Que tot i tenir opinions/ idees diferents a nosaltres hem empatitzat amb ells i els hem tractat el millor que hem sabut.

L - Ens agrada tenir un tracte personal amb el client. De tu a tu.

G - Ens fa diferents la manera de procedir. Crec que a nivell de comunicació estem treballant molt bé el tema personal (de tu a tu) però també el tema digital.

 

5. Valors personals que comparteixes amb Àger Aventura't.

R - La nostra prioritat són els nostres clients. Que s’ho passin bé i gaudeixin amb nosaltres.

M - Tots. Ja que Àger Aventura’t som nosaltres, i volem que sigui un mirall nostre, del que sentim i del que vivim. El client ha de formar part d’Àger Aventura’t i viure les activitats al 100% tal i com ho fem nosaltres.

S - Comparteixo el que opinen la resta de companys de l’equip. És primordial el bon tracte i l’empatia cap a persones que tenen opinions/ idees diferents a les nostres.

L - L’empatia és important, el poder ajudar a l’altra persona a gaudir de les activitats que oferim.

G - La passió per la feina. El fer equip, ja que nosaltres pensem que disposar d’un gran equip és la clau de tot. Amb un bon equip es pot arribar molt lluny! ;)

 

6. Hi haurà novetats per aquest 2019? Es poden dir ja?

R - Sí que hi hauran novetats però encara no les podem dir! S’haurà d’estar atent a les xarxes socials ;)

M - Sí, hi ha novetats però hasta aquí puedo leer.

S - Sí, hi ha novetats però de moment és secret! ;)

L - Em reitero, sí però encara no puc desvetllar res!

G - A nivell de comunicació, ens adaptarem a tot el que vingui per superar tots els reptes que vinguin durant aquest 2019!!!

 

Doncs sí, més que un equip, som una família! ;) Ja ho veieu, remem junts cap una mateixa direcció per fer feliç a la gent que aposta per les nostres activitats. Fer-ho amb passió i amb el convenciment de que el que estem fent és el que sentim.

No sabem què ens depara aquest 2019 però...
Si és una ¼ part de bonic, intens i especial del que ha estat aquest 2018.
On hem de firmar?

 

Equip d’Àger Aventura’t.

 

Activitats d'Àger Aventura't

Activitats Catamarà i Vaixell elèctric

Activitats d'Àger Aventura't

06/03/2018 0:00:00

Activitats Catamarà

Activitats Catamarà i Vaixell elèctric
Activitats Catamarà i Vaixell elèctric

Kayak Mont-Rebei

Activitats d'Àger Aventura't

26/05/2018 0:00:00

Kayak Mont-Rebei

Kayak Mont-Rebei
Kayak Mont-Rebei

Parapent Biplaça

Activitats d'Àger Aventura't

26/05/2018 0:00:00

Parapent Biplaça

Parapent Biplaça
Parapent Biplaça

Gaudeix de Mont-rebei amb els nostres packs d'activitats

Kayak i trekking Mont-rebei – Aragó

Gaudeix de Mont-rebei amb els nostres packs d'activitats

26/05/2018 0:00:00

L'activitat kayak-trek Mont-rebei – Aragó consisteix en la combinació d'una travessia d'anada en caiac pel congost de Mont-rebei i una ruta de senderisme que porta del embarcadero Masana al de Montfalcó.

Kayak i trekking Mont-rebei – Aragó
Kayak i trekking Mont-rebei – Aragó

Kayak - Trek - Catamarà Mont-rebei

Gaudeix de Mont-rebei amb els nostres packs d'activitats

26/05/2018 0:00:00

El Kayak Trek Catamarà Mont-rebei d’Àger Aventura’t consisteix en un tour mixt on es combinen parts del trajecte en kayak (7km), un trekking de 3 km i finalment un passeig en catamarà.

Kayak - Trek - Catamarà Mont-rebei
Kayak - Trek - Catamarà Mont-rebei

Actualitat

TERRA, AIGUA I AIRE

Actualitat

19/06/2019 0:00:00

Ja sabeu que a Àger Aventura’t ens agrada ser diferents, oi? Doncs... amics, companys, germans, família i tots els aventurers d’aquestes terres! D’aquí i d’arreu del món, us proposem un bon pla de cap de setmana, o d’entre setmana, qui sap! Sí, sí, d’aquells tan molons i tant originals, que inclouen diferents activitats des de les aigües del Congost de Mont-rebei, fins a les alçades del Montsec d’Ares. Terra, aigua i aire!

TERRA, AIGUA I AIRE
TERRA, AIGUA I AIRE

COM ARRIBAR AL CONGOST DE MONT-REBEI?

Actualitat

13/05/2019 0:00:00

Tranquil! Respira fons, i ben fons, que no cal ofegar-se ni amb tota l’aigua del Congost! Perquè nosaltres avui us venim a proposar dues rutes per arribar a Àger, deixar el cotxe ben aparcat i començar l’aventura amb nosaltres. Així doncs, som-hi!

COM ARRIBAR AL CONGOST DE MONT-REBEI?
COM ARRIBAR AL CONGOST DE MONT-REBEI?

5 ACTIVITATS PER AQUESTA PRIMAVERA AL CONGOST DE MONT-REBEI

Actualitat

11/04/2019 0:00:00

Amb els dits d’una mà podeu comptar les activitats que us proposem des d’Àger Aventura’t: Passeig amb kayak, passeig amb vaixell elèctric sostenible, vol en parapent i rutes mixtes de kayak - trek - vaixell.

5 ACTIVITATS PER AQUESTA PRIMAVERA AL CONGOST DE MONT-REBEI
5 ACTIVITATS PER AQUESTA PRIMAVERA AL CONGOST DE MONT-REBEI

Benvingut a casa, Llúdriga de Mont-rebei!

Actualitat

18/03/2019 0:00:00

Llúdriga de Mont-rebei, un vaixell 100% elèctric, que només funciona amb energia solar. Des d’Àger Aventura’t ens veiem amb el deure i la responsabilitat de preservar el nostre territori, lluitar contra l’impacte ambiental, i protegir la rica fauna i flora que ens envolta i que tant ens determina. És per aquest motiu que hem innovat, i hem optat per adoptar un nou company que s’adaptés a les necessitats del nostre entorn.

Benvingut a casa, Llúdriga de Mont-rebei!
Benvingut a casa, Llúdriga de Mont-rebei!
Àger aventura't team

I sense que sigui un precedent…

Sabies que tota aventura comença amb un SÍ? 

 
T’agradaria visitar la vall d’Àger des d’una altra perspectiva?
T’agradaria anar d’excursió al Congost de Mont-rebei?
T’agradaria realitzar activitats d’aventura en un entorn privilegiat amb la família i/o els amics?
T’agradaria no irrompre la pau que es respira en un indret tan privilegiat com el Congost de Mont-rebei?
T’agradaria veure el Congost de Mont-rebei des de terra, aigua i aire?
T’agradaria passejar en un vaixell totalment elèctric, sostenible i respectuós amb l’entorn i gaudir d’unes vistes d’una gran bellesa natural?
 
En definitiva...
Sabies que a Àger Aventura’t oferim des de lloguer de Kayaks i passeig en vaixell per l’embassament de Canelles i Congost de Mont-rebei, fins a vols en parapent per la vall d’Àger i rutes mixtes que es combina dues o més activitats?

Oferim activitats per gaudir de la natura en un entorn privilegiat.

Tota aventura comença amb un SÍ! Truca'ns al 722 61 40 50.

O reserva directament, no dubtis

Més informació

Regala Aventura

Ofertes

28/05/2018 0:00:00

Regala Aventura

Regala Aventura
Regala Aventura