Parapent Biplaça

Parapent biplaça a la Vall d'Àger

09/01/2017 0:00:00

Activitat

Parapente Biplaza Àger

Parapent Biplaça a la Vall d'Àger

Duració de l'activitat

Duración de la actividad

Des de 20 minuts

Tipus de Vols

Rutas por montrebei

3

Preu

Des de 90 €

On es realitza l'activitat?

L'activitat es realitzarà en Montsec d’Ares, a la Vall d'Àger. Disposem de diferents punts d'enlairament, depenent de les condicions meteorològiques i/o del vol que hàgiu escollit.

El punt d'enlairament principal es diu Roper. Està situat en el cim del Montsec, aproximadament a uns 1.500 m. És l'enlairament principal de la zona i és el que nosaltres utilitzem amb més freqüència.

Disposem de tres punts d'enlairament secundaris que, com hem comentat abans, els utilitzarem si les condicions meteorològiques no són les correctes per poder realitzar el vol des de Roper. Aquests punts d'enlairament són els següents:

 • Raudoral: situat a mitjana vessant del Montsec, a uns 1.200 m sobre el nivell del mar, orientat al sud-oest. Ho utilitzarem quan el vent en Roper sigui massa fort o un núvol no ens permeti desenganxar a causa de la falta de visibilitat.
 • Francesos: situat a mig camí entre Roper i Raudoral, a una altura d'1.300 m sobre el nivell del mar. Ho utilitzarem quan el vent no ens permeti desenganxar des dels altres dos. Està orientat a l'est.
 • Taulons: a 100 m de Francesos, orientat a sud-est, ho utilitzarem quan el vent sigui favorable aquí i no en els altres enlairaments.

En què consisteix

Depenent del vol escollit, l'horari serà diferent. L'activitat consta d'un vol en parapent que aterrarà en el Càmping del Valle d'Àger, on hi ha un restaurant per poder menjar i un parc per als nens. El punt de trobada serà en el càmping, pujarem al punt d'enlairament que sigui favorable i volarem. Finalitzarem el vol en el càmping.

A part del vol, tenim un servei de reportatge fotogràfic que consisteix a gravar i prendre fotografies durant el vol amb una càmera esportiva GOPRO.

Material per la realització de láctivitat

 • Pilot

  • El pilot portarà tot l'equip del parapent. L'equip de parapent està compost per la vela per volar, dues cadires (una per al pilot i una per al passatger, amb un paracaigudes integrat), una ràdio per parlar amb altres pilots, i dos cascos.
 • Passatger

  • Recomanem venir amb roba d'abric, ben tapats, ja que pot ser que faci fred durant el vol. Podeu portar guants, o també us els podem deixar nosaltres. El calçat és molt important, ja que podríeu sofrir una torcedura de turmell, així que és millor utilitzar unes botes de muntanya per protegir-nos.

Tipus de vols

A Àger Aventura’t oferim dos tipus de vols per a tots els públics:

 

 • Vol sensacions

  • Té una durada aproximada de 20 minutos, durant els quals intentarem sostenir-nos en el vessant del Montsec aprofitant els corrents tèrmics i el vent per poder guanyar altura. Per realitzar aquest vol quedarem sobre les 10:30 del matí. Desenganxarem des de Roper. Fins i tot si el dia no és favorable per sortir de l'enlairament més alt, ho podem realitzar igual, ja que els corrents tèrmics estan per tota la vall i a totes les altures. L'aterratge, com sempre, serà en el Càmping del Valle d'Àger. Quan ens acostem a l'aterratge, si el passatger ho desitja, podem oferir una sèrie d'acrobàcies amb el parapent.
 • Vol de rendiment

  • Consisteix a desenganxar des de Montsec d’Llauris i realitzar un vol d'una distància d'aproximadament 50 km. Es realitzarà un recorregut pel Montsec d’Llauris, creuarem el congosto de Terradets en direcció al Montsec de Rubies, i acabarem el vol en la plana de Tremp, al mateix poble o pels voltants. Aquest vol ofereix un servei de recollida, ja que aterrarem fora de la vall; ningú haurà de venir a buscar-nos, una furgoneta d'Àger Aventura’t ens esperarà en l'aterratge.
  • Per realitzar aquest vol necessitem les millors condicions del dia, que solen ser al migdia, ja que els corrents tèrmics són més potents i ens permeten agafar més altura per poder saltar el Montsec cap a enrere.
 • Descobreix Montsec

  • Amb Descobreix Montsec proposem un vol en parapent biplaça molt especial perquè es tracta de sobrevolar la serra del Montsec d'un extrem a un altre durant una hora, al voltant de 40 kms. Passarem per sobre dels congostos de Mont-rebei i de Terradets.
  • Aquest vol es realitza a la tarda, quan les condicions climàtiques són les ideals i permeten aguantar sobre els vessants gràcies a la força del vent laminar que facilita sobrevolar els vessants del la serra del Montsec.
  • El cost de l'experiència també engloba la filmació del vídeo i el reportatge fotogràfic durant el vol amb una càmera esportiva GoPro. Serà un record memorable del qual podràs gaudir tantes vegades com vulguis i compartir amb els teus amics a les xarxes socials.
  • Com en tots els nostres vols, pujarem a la zona d'enlairament amb una furgoneta d'Àger Aventura't.
Parapent biplaçaPreu
Parapent sensacions (vol de 20 a 30 minuts que inclou: transport + fotos + vídeo + acrobàcies)90 €
Vol de 1 hora (40 kms.) (inclòs transport + fotos + vídeo+ acrobabacias)130 €
Parapent redimient (vol de 1h i 30 minuts apròx 50 Km que inclou: transport + fotos + vídeo + acrobàcies)165 €

 

Pack parapent + Kayak 1 dia
110 €

Punt de trobada

No et perdis aquesta oportunitat

Truca'ns al 722 61 40 50

Reserva ara

Actividades de Àger Aventura't

Paseo en Barco

Actividades de Àger Aventura't

05/03/2018 0:00:00

Paseo en Barco

Paseo en Barco
Paseo en Barco

Alquiler Kayak Mont-rebei

Actividades de Àger Aventura't

27/05/2018 0:00:00

Kayak

Alquiler Kayak Mont-rebei
Alquiler Kayak Mont-rebei

Parapente Biplaza en Àger

Actividades de Àger Aventura't

27/05/2018 0:00:00

Parapente Biplaza

Parapente Biplaza en Àger
Parapente Biplaza en Àger

Disfruta de Mont-Rebei con nuestros packs de actividades

Excursión en kayak y paseo catamarán Congost Mont-rebei

Disfruta de Mont-Rebei con nuestros packs de actividades

27/05/2018 0:00:00

El Kayak + Catamarán Mont-rebei de Àger Aventura’t consiste en un tour mixto donde se combinan parte del trayecto en kayak (ida - 7km) y finalmente un paseo en catamarán (vuelta).

Excursión en kayak y paseo catamarán Congost Mont-rebei
Excursión en kayak y paseo catamarán Congost Mont-rebei

Actualidad

REGALAR UNA AVENTURA ES POSIBLE | CHEQUE REGALO 

Actualidad

19/12/2019 0:00:00

Regala aventura, emociones, adrenalina, diversión, agua, tierra y aire! Desde Àger Aventura't ponemos a vuestro alcance nuestros cheques-regalo pensados por ocasiones especiales en un lugar especial, ¡el Congost de Mont-rebei!

REGALAR UNA AVENTURA ES POSIBLE | CHEQUE REGALO 
REGALAR UNA AVENTURA ES POSIBLE | CHEQUE REGALO 

ERMITA DE LA PERTUSSA – CONGOST DE MONT-REBEI

Actualidad

27/11/2019 0:00:00

Y tú, ¿ya conoces el emblemático e idílico entorno que conforma el Congost de Mont-rebei? ¡Vamos pues! Aquí te presentamos la Ermita de la Perutussa, una ermita con muchos años de historia.

ERMITA DE LA PERTUSSA – CONGOST DE MONT-REBEI
ERMITA DE LA PERTUSSA – CONGOST DE MONT-REBEI

EL CONGOST DE MONT-REBEI VESTIDO DE OTOÑO

Actualidad

25/10/2019 0:00:00

El otoño en el Congost de Mont-rebei es sin lugar a dudas, la época ideal para conocer la Noguera y la Sierra del Montsec más auténtica y especial. Es el periodo temporal perfecto para visitar este entorno vestido de colores cálidos.

EL CONGOST DE MONT-REBEI VESTIDO DE OTOÑO
EL CONGOST DE MONT-REBEI VESTIDO DE OTOÑO

ACTIVIDADES DE OTOÑO POR EL CONGOST DE MONT-REBEI

Actualidad

19/09/2019 0:00:00

Este otoño, ¡sal de casa! En Àger Aventura't os proponemos unas cuantas actividades para poder vivir una experiencia juntos, durante los meses de otoño en el Congost de Mont-rebei. ¿Te apuntas? ;)

ACTIVIDADES DE OTOÑO POR EL CONGOST DE MONT-REBEI
ACTIVIDADES DE OTOÑO POR EL CONGOST DE MONT-REBEI

Y sin que sea un precedente ...
¿Sabías que toda aventura empieza con un SÍ?

¿Te gustaría visitar el valle de Àger desde otra perspectiva?
¿Te gustaría ir de excursión en el Congost de Montrebei?
¿Te gustaría realizar actividades de aventura en un entorno privilegiado con la familia y / o los amigos?
¿Te gustaría no irrumpir la paz que se respira en un lugar tan privilegiado como el Congost de Montrebei?
¿Te gustaría ver el Congost de Mont-rebei desde tierra, agua y aire?
¿Te gustaría pasear en un barco totalmente eléctrico, sostenible y respetuoso con el entorno y disfrutar de unas vistas de una gran belleza natural?

En definitiva ...
¿Sabías que en Àger Aventura’t ofrecemos desde alquiler de kayaks y paseo en barco por el embalse de Canelles y Congost de Montrebei, hasta vuelos en parapente por el valle de Àger y rutas mixtas que se combina dos o más actividades ?

¡Si has respondido más de 3 SÍ, es que estás en buen lugar! Bienvenidos a Àger Aventura’t!

Te ofrecemos actividades para disfrutar de la naturaleza en un entorno privilegiado.

¡Toda aventura empieza con un SÍ! Llámanos al 722 61 40 50.

O reserva directamente, no lo dudes

Más información

Regala aventura

Ofertas

28/05/2018 0:00:00

Regala aventura

Regala aventura
Regala aventura