La Muralla de Finestres en catamarà

Ruta a la Muralla de Finestres amb el catamarà, la “Carmensita” 

Des d’Àger Aventurat t’informem que aquesta activitat es realitzarà quan l’embarcació tingui un mínim de 4 persones. En el moment que hi hagi el mínim de persones per l’activitat, s’enviarà un correu electrònic de confirmació. Si reserveu i a les 24h prèvies a la sortida no hi ha el mínim de persones es cancel·larà l’activitat i es retornarà el 100% de l’import pagat.

L’activitat es realitza a l’Embassament de Canelles. El punt d’accés i inici de l’activitat és el moll de Corçà, a 10 kilòmetres d’Àger, on trobaràs la base nàutica d’Àger Aventura’t.

Aquesta activitat consisteix en ​un passeig en catamarà per l’embassament de Canelles amb destí a la Muralla de Finestres per a delectar-se amb les precioses vistes que ofereix aquesta experiència.

La muralla de Finestres és encara per descobrir per molts de vosaltres! Molts turistes l’han batejat com la muralla xinesa catalana per la seva formació vertical que simula aquesta mateixa.

Gaudirem de les vistes del poble i el congost de Fet, la zona de Blancafort, els nius dels voltors, la presa de Canelles i finalment la Muralla de Finestres!

  • Duració: 1,30 h
  • Distancia: 22 km (anada i tornada)
  • Capacitat: 11 persones

El punt de trobada sempre serà a l’embarcador de Corçà on haureu d’arribar 15 minuts abans de l’hora de sortida del passeig.

Tarifes

30€

Adult
Ruta Muralla de Finestres

20€

Nens menors de 10 anys
Ruta Muralla de Finestres

Omple el següent formulari i tramitarem la teva reserva:

No et perdis aquesta oportunitat!

Contacte