Sortides en vaixell elèctric al Congost de Montrebei

Rutes per l’Embassament de Canelles amb el vaixell 100% elèctric,
La Llúdriga de Mont-rebei

Des d’Àger Aventurat us informem que aquesta activitat es realitzarà quan l’embarcació tingui un mínim de 4 persones. En el moment que hi hagi el mínim de persones per l’activitat, s’enviarà un correu electrònic de confirmació. Si reserveu i a les 24h prèvies a la sortida no hi ha el mínim de persones es cancel·larà l’activitat i es retornarà el 100% de l’import pagat.

La activitat es realitza a l’Embassament de Canelles. El punt d’accés e inici de l’activitat es el moll de Corçà, a 10 kilómetres d’Àger, on trobaràs la base náutica d’Àger Aventura’t.

Aquesta activitat consisteix en ​un passeig en barca 100% elèctrica​ per l’embassament de Canelles per a delectar-se amb les precioses vistes que ofereix aquesta experiència.

El famós Congost de Montrebei és una de les meravelles que tenim a les terres de Lleida. Des d’Àger Aventura’t us oferim una manera de gaudir de les seves vertiginoses parets amb el nostre vaixell 100% elèctric, “La Llúdriga de Montrebei“.

Visitarem l’Ermita de Santa Quitèria i l’Ermita de la Pertusa, veurem les impressionants escales de Montfalcó, els ponts penjants i sobretot el Congost de Montrebei!

  • Duració: 1,30 h
  • Distancia: 14 km (anada i tornada)
  • Capacitat: 24 persones

El punt de trobada sempre serà a l’embarcador de Corçà on haureu d’arribar 15 minuts abans de l’hora de sortida del passeig.

Tarifes

25€

Adult
Ruta pel congost de Montrebei

Reserva

15€

Nens menors de 10 anys
Ruta pel congost de Montrebei

Reserva

No et perdis aquesta oportunitat!

Contacte