Les activitats aquàtiques a Montrebei estan totalment cancel·lades durant tota la temporada a causa de la forta sequera.

A causa del baix nivell d’aigua a l’embassament de Canelles les activitats de caiac a Mont-Rebei no es poden fer i ens hem hagut de traslladar a l’Embassament de Santa Ana.

Una nova ruta que fins ara no havíem ofert mai, podeu descobrir-la al següent enllaç!

KAYAK SANTA ANA

Sortides en vaixell elèctric al Congost de Montrebei

Rutes per l’Embassament de Canelles amb el vaixell 100% elèctric,
La Llúdriga de Mont-rebei

Des d’Àger Aventurat us informem que aquesta activitat es realitzarà quan l’embarcació tingui un mínim de 4 persones. En el moment que hi hagi el mínim de persones per l’activitat, s’enviarà un correu electrònic de confirmació. Si reserveu i a les 24h prèvies a la sortida no hi ha el mínim de persones es cancel·larà l’activitat i es retornarà el 100% de l’import pagat.

La activitat es realitza a l’Embassament de Canelles. El punt d’accés e inici de l’activitat es el moll de Corçà, a 10 kilómetres d’Àger, on trobaràs la base náutica d’Àger Aventura’t.

Aquesta activitat consisteix en ​un passeig en barca 100% elèctrica​ per l’embassament de Canelles per a delectar-se amb les precioses vistes que ofereix aquesta experiència.

El famós Congost de Montrebei és una de les meravelles que tenim a les terres de Lleida. Des d’Àger Aventura’t us oferim una manera de gaudir de les seves vertiginoses parets amb el nostre vaixell 100% elèctric, “La Llúdriga de Montrebei“.


Visitarem l’
Ermita de Santa Quitèria i l’Ermita de la Pertusa, veurem les impressionants escales de Montfalcó, les antigues mines de carbó i el poble de Fet. Durant aquesta sortida no es podrà creuar el Congost de Mont-rebei degut al baix nivell de l’aigua.

  • Duració: 1,30 h
  • Distancia: 14 km (anada i tornada)
  • Capacitat: 24 persones

El punt de trobada sempre serà a l’embarcador de Corçà on haureu d’arribar 15 minuts abans de l’hora de sortida del passeig.

Tarifes

25€

Adult
Ruta pel congost de Montrebei

15€

Nens menors de 10 anys
Ruta pel congost de Montrebei

Actualment l’activitat no està disponible per a reservar degut al
baix nivell d’aigua del Congost de Montrebei

No et perdis aquesta oportunitat!

Contacte