Les activitats aquàtiques a Montrebei estan totalment cancel·lades durant tota la temporada a causa de la forta sequera.

A causa del baix nivell d’aigua a l’embassament de Canelles les activitats de caiac a Mont-Rebei no es poden fer i ens hem hagut de traslladar a l’Embassament de Santa Ana.

Una nova ruta que fins ara no havíem ofert mai, podeu descobrir-la al següent enllaç!

KAYAK SANTA ANA

Descobreix Montrebei amb caiac i a peu

Kayak Trekking Light Mont-rebei i les escales de fusta

La millor manera de gaudir de les espectaculars escales de fusta de Montfalcó, el pont penjant del Seguer i les espectaculars vistes del Congost de Mont-rebei sense aigua per a tots els públics.

L’activitat es realitza a l’Embassament de Canelles. El punt d’accés e inici de l’activitat es el moll de Corçà, a 10 kilómetres d’Àger, on trobaràs la base náutica d’Àger Aventura’t.

L’activitat Kayak trekking light Montrebei consisteix en la combinació d’una travessa d’anada en ​kayak​ ​i una ​ruta de senderisme​ o trekking per a gaudir de les escales de fusta de Mont-rebei.

Començarem la travessia amb caiac durant 5 km i arribarem fins a la zona de les escales de fusta on trobareu la plataforma on deixarem els kayaks i us recollirà el vaixell. Des de l’embarcador de les escales pujareu fins arribar al primer tram, seguireu un petit sender a l’acabar aquest fins trobar el segon, on podrem seguir fins arribar al pont penjant del Seguer per fer mitja volta i tornar a l’embarcador de les escales (Uns 4 km). A les 14.30h, us recollirà un vaixell que us traslladarà a Corçà. Cal tenir en compte que és un camí natural de difícil accés, l’única opció de recollida és a través dels embarcadors.

 • Hora d’inici de l’activitat: 9h
 • Recollida del vaixell: 14,30h
 • Arribada a Corçà: 15h

Informació de la ruta:

 • Distància: 5 km (anada en caiac) – 4 Km (trekking) – 5 Km (tornada en vaixell)
 • Dificultat: Baixa

L’accés al camí del Congost des de l’embarcador de les escales, on es desembarca amb caiac i vaixell, és per una rampa natural. Tot i que aquest accés és assequible per a persones amb mobilitat normal, no és adequat per a persones amb mobilitat reduïda. Cal tenir precaució en baixar per accedir a l’embarcador.

 • ¿Què oferim?

Nosaltres t’oferim:

 • El ​kayak ​(doble o individual) + els ​rems​.
 • L’armilla salvavides.
 • Una ​bossa hermètica​ per embarcació.
 • Un ​casc ​(d’us obligatori). 
 • L’empresa es farà responsable de portar el vostre equipament pel trekking al punt de trobada on deixareu el kayak per evitar que es mullin les vostres pertinences.
 • ¿Què heu de portar?

Per a l’excursió recomanem, a part d’elements essencials com banyador, crema solar (ja que estareu una bona estona exposats al sol), una gorra/barret per a protegir-se de la insolació, 1,5L aigua mínim per a beure durant el trajecte i menjar per passar el dia.

Inici de l’activitat: 9h (En cas d’arribar més tard de les 9.15h quedarà a criteri de l’empresa el poder realitzar l’activitat).

Arribada en kayak a l’embarcador del Seguer: 12h aproximadament

Recollida en vaixell al Pont del Seguer: 14,30h 

Arribada al moll de Corçà: 15h

Tarifes

50€

Individual

85€

Doble

95€

Familiar 2 + 1 infantil

Nen menor de 8 anys

Actualment l’activitat no està disponible per a reservar degut al
baix nivell d’aigua del Congost de Montrebei

No et perdis aquesta oportunitat!

Contacte