Les activitats aquàtiques continuen disponibles!
La navegació pel Congost de Montrebei està limitada a l’entrada del Congost, no es pot creuar sencer a causa del baix nivell de l’aigua.

Descobreix Montrebei amb caiac i a peu

Kayak Trekking Light Mont-rebei

L’activitat ideal per gaudir del Congost de Mont-rebei amb kayak i a peu per a tots els públics

L’activitat es realitza a l’Embassament de Canelles. El punt d’accés e inici de l’activitat es el moll de Corçà, a 10 kilómetres d’Àger, on trobaràs la base náutica d’Àger Aventura’t.

L’activitat Kayak trekking light Montrebei consisteix en la combinació d’una travessa d’anada en ​kayak​ ​i una ​ruta de senderisme​ o trekking per a gaudir del Congost de Montrebei.

Començarem la travessia amb caiac durant 9 km i arribarem fins a l’inici del Congost de Montrebei, aquest ja no es pot creuar a causa del baix nivell d’aigua, així que en aquest punt donarem la volta per deixar el caiac a l’embarcador del pont del Seguer , el que trobareu a l’esquerra del pont penjant i nosaltres us estarem esperant. Des de l’embarcador del pont penjant de Seguer, pujareu al pont penjant i d’allà a la vostra esquerra, també pujada fins trobar el camí de Mont-Rebei i caminareu fins al congost. Quan cregueu convenient, donareu la volta i tornareu a l’embarcador del pont penjant de Seguer (Uns 5 km). A les 14.30h, us arreplegarà un vaixell que us traslladarà a Corçà. Cal tenir en compte que és un camí natural de difícil accés, l´única opció de recollida és a través dels embarcadors.

 • Hora d’inici de l’activitat: 9,15h
 • Recollida del vaixell: 14,30h
 • Arribada a Corçà: 15h

Informació de la ruta:

 • Distància: 9 km (anada en caiac) – 5 Km (trekking) – 5 Km (tornada en vaixell)
 • Dificultat: Baixa

L’accés al camí del Congost des de l’embarcador del Seguer (pont penjant), on es desembarca amb caiac i vaixell, és per una rampa natural. Tot i que aquest accés és assequible per a persones amb mobilitat normal, no és adequat per a persones amb mobilitat reduïda. Cal tenir precaució en baixar per accedir a l’embarcador.

 • ¿Què oferim?

Nosaltres t’oferim:

 • El ​kayak ​(doble o individual) + els ​rems​.
 • L’armilla salvavides.
 • Una ​bossa hermètica​ per embarcació.
 • Un ​casc ​(d’us obligatori). 
 • L’empresa es farà responsable de portar el vostre equipament pel trekking al punt de trobada on deixareu el kayak per evitar que es mullin les vostres pertinences.
 • ¿Què heu de portar?

Per a l’excursió recomanem, a part d’elements essencials com banyador, crema solar (ja que estareu una bona estona exposats al sol), una gorra/barret per a protegir-se de la insolació, 1,5L aigua mínim per a beure durant el trajecte i menjar per passar el dia.

Inici de l’activitat: 9h (En cas d’arribar més tard de les 9.15h quedarà a criteri de l’empresa el poder realitzar l’activitat).

Arribada en kayak a l’embarcador del Seguer: 12h aproximadament

Recollida en vaixell al Pont del Seguer: 14,30h 

Arribada al moll de Corçà: 15h

Tarifes

50€

Individual

Reserva

85€

Doble

Reserva

95€

Familiar 2 + 1 infantil

Nen menor de 8 anys

Reserva

No et perdis aquesta oportunitat!

Contacte