Bateig de vol en parapent

El millor vol per iniciar-se en el món del parapent.

Busquem la simplesa, amb Àger Aventura’t et tornaràs un malalt del vol lliure!

Des d’Àger aventura us informem que aquesta activitat es realitza amb un màxim de 2 persones per torn.

L’activitat es realitzarà al Montsec d’Ares i la Vall d’Àger. Disposem de diferents punts d’enlairament, depenent de les condicions meteorològiques.

El punt d’enlairament principal s’anomena Raudoral. Està situat a mitja vesant del Montsec, aproximadament a uns 1.200 m. Es la zona d’enlairament que funciona millor a primera hora del mati i es la que nosaltres utilitzem amb més freqüència a aquesta hora.

Disposem de​ tres punts d’enlairament​ secundaris que, com hem comentat abans, els utilitzem si les condicions meteorològiques no son favorables per a poder realitzar el vol des de Raudoral.

Aquests punts d’enlairament son els següents:

  • Roper: Situat al pic del Montsec, a uns 1.500m per sobre el nivell del mar, orientat al suroest. El farem servir quan les condicions a l’enlairament de Raudoral no siguin les adequades.
  • Franceses: Situat a mig camí entre el Roper i el Raudoral, a una alçada de 1.300m per sobre el nivell del mar. El farem servir quan el vent no ens permeti enlairar-nos des de els altres dos. Està orientat al est.
  • Tablones: A 100m de Francesos, orientat al surest, el farem servir quan el vent sigui favorable aquí i no en els altres enlairaments.
  • Matins de 9h a 12h
  • Tardes de 16h a 19h
  • Pilot

El pilot portarà tot l’equip del parapent. L’equip de parapent està compost per la vela per a volar, dos cadires (una per al pilot i una per al passatger, amb paracaigudes integrat), una radio per parlar amb altres pilots i dos cascs. ¡Ganes de viure una sensació increïble, passar-ho bé i gaudir al màxim de l’activitat!

  • Passatger

El calçat es molt important, per a evitar possibles lesions, així que es millor fer servir unes botes de muntanya/sabatilles d’esport per a protegir-nos durant l’enlairament i l’aterratge. Pantaló llarg i jaqueta o para-vent en funció de l’època de l’any. Màxim de pes 100 kg (en cas de ser superior consultar amb l’empresa).

A Àger Aventura’t oferim un tipus de vol APTE per a tots els públics:  El vol té una durada aproximada de 10 minuts, durant els realitzarem un bateig en el vol en parapent. Ens enlairarem des de Raudoral (segons condicions meteorològiques). Quan ens apropem al aterratge, si el passatger ho desitja, podem oferir una sèrie d’acrobàcies amb el parapent ​(sòl per als més atrevits) ;) 

Tarifes

79€

Parapent biplaça

Reserva

20€

Fotos i vídeos
GoPro
Opcional

Reserva

No et perdis aquesta oportunitat!

Contacte