Parapent Àger – Tipus de vols

Vols en parapent a Àger. Posem al teu abast diferents tipus de vols en parapent biplaça amb pilots experts per tal que puguis escollir el que més s’assembli al que busques:

Saber més
Saber més
Saber més
Saber més

Vine a Àger a volar amb parapent!

Sabies que la Vall d’Àger és un dels millors llocs del món per practicar aquesta activitat?

Doncs sí, la Vall d’Ager és un lloc reconegut mundialment per la seva idoneïtat per al vol en parapent a la seva famosa serralada, la Serra del Montsec. Aquesta vall, a diferència del Pirineu, té una orientació d’est a oest. Aquesta orientació propicia que la muntanya sempre quedi insolada; és per aquest motiu podem aprofitar els corrents tèrmics durant tot el dia per volar en parapent.

El segon motiu per venir a gaudir del teu vol amb parapent a Àger és la bellesa del relleu i els paisatges de la nostra zona. Veritablement són un gran valor afegit a l’experiència.

Un altre dels punts a favor és que disposem de diferents punts d’enlairament dels vols en parapent. Així, podem fer servir un o altre depenent de les condicions meteorològiques.

A més, tens diferents tipus de vols en parapent biplaça per triar segons el que prefereixis. Sempre a càrrec dels nostres pilots experts que faran que visquis una experiència fabulosa i inoblidable.