El Montsec d’Ares, el mur de la Noguera!

El vol Montsec ens aproparà a gaudir dels secrets de la Vall d’Àger i la Serra del Montsec en un vol unic d’entre 30 i 40 minuts.

Busquem la simplesa, amb Àger Aventura’t et tornaràs un malalt del vol lliure!

  • Vol entre 30 i 40 minuts
  • Reportatge de fotos i vídeos opcional: 20 €
  • Entre les 12 h del matí i les 20 h de la tarda
  • El transport a l’enlairament està inclòs en el preu
Descobreix tots els tipus de vols!

Des d’Àger aventura us informem que aquesta activitat es realitza amb un màxim de 2 persones per torn.

El vol Montsec és un vol d’entre 30 i 40 minuts on gaudirem de tots els racons que la serra del Montsec ens ofereix. Durant el vol el pilot us explicarà tota la metodologia del vol tèrmic en parapent, aprofitant els corrents d’aire calent les quals ens permeten mantindre’ns tota aquesta estona a l’aire.

  • Pilot

El pilot portarà tot l’equip del parapent biplaça. L’equip de parapent està compost per la vela per a volar, dos cadires (una per al pilot i una per al passatger, amb paracaigudes integrat), una radio per parlar amb altres pilots i dos cascs. ¡Ganes de viure una sensació increíble, pasar-ho bé i gaudir al màxim de l’activitat! 

  • Passatger

El calçat es molt important, per a evitar possibles lesions, així que es millor fer servir unes botes de muntanya/sabatilles d’esport per a protegir-nos durant l’enlairament i l’aterratge. Pantaló llarg i jaqueta o para-vent en funció de l’època de l’any. Màxim de pes 100 kg (en cas de ser superior, consultar amb l’empresa).

Tarifes

130€

Parapent biplaça

20€

Fotos i vídeos
GoPro
Opcional

Reserva

Omple el següent formulari i tramitarem la teva reserva:

No et perdis aquesta oportunitat!

Contacte