Les activitats aquàtiques al Congost de Montrebei estan totalment cancel·lades durant tota la temporada a causa de la forta sequera.

Pots gaudir de diferents opcions d’activitats aquàtiques al Congost de Fet i la Muralla de Finestres

Pots descobrir-ho al següent enllaç!

ACTIVITATS FINESTRES

Descobreix el Congost de Mont-rebei amb caiac i a peu

La millor ruta del Congost de Montrebei

Kayak trekk Aragó Montrebei és la nostra activitat estrella ja que combina l’anada amb kayak i la tornada a peu pel Congost de Montrebei i les escales aragoneses de Montfalcó en una ruta exclusiva i que és per nosaltres la millor manera de gaudir del Congost.

Descobreix tot el que t’ofereix Montrebei en un dia on no faltarà l’aventura!

La activitat es realitza a l’Embassament de Canelles. El punt d’accés e inici de l’activitat es el moll de Corçà, a 10 kilómetres d’Àger, on trobaràs la base náutica d’Àger Aventura’t.

Aquesta activitat de kayak i trekking Montrebei per la part d’Aragó consisteix en la combinació d’una travessia d’anada en ​kayak​ ​ i una ​ruta de senderisme​ o trekking per a gaudir del Congost de Montrebei.

Començarem la travessia amb caiac durant 5 km i arribarem fins a la zona de les escales de fusta on trobareu la plataforma on deixarem els kayaks i us recollirà el vaixell. Des de l’embarcador de les escales pujareu fins arribar al primer tram, seguireu un petit sender a l’acabar aquest fins trobar el segon, on seguireu fins arribar al pont penjant del Seguer per continuar rectes fins arribar a la zona del Congost de Montrebei. Alli fareu la visita per dins del Congost on actualment no es pot passar amb els kayaks degut al baix nivell de l’aigua.

Una vegada acabada la visita al Congost tornarem fins al pont i les escales per baixar al mateix embarcador on us recollirà el vaixell a les 18h de la tarda.

 • Hora d’inici de l’activitat: 9h
 • Recollida del vaixell: 18h
 • Arribada a Corçà: 18,30h

Informació de la ruta:

 • Distància: 5 km (anada en caiac) – 14 Km (trekking) – 5 Km (tornada en vaixell)
 • Dificultat: Mitja – Alta

L’accés al camí del Congost des de l’embarcador de les escales, on es desembarca amb caiac i vaixell, és per una rampa natural. Tot i que aquest accés és assequible per a persones amb mobilitat normal, no és adequat per a persones amb mobilitat reduïda. Cal tenir precaució en baixar per accedir a l’embarcador.

 • ¿Què oferim?

Nosaltres t’oferim:

 • El ​kayak ​(doble o individual) + els ​rems​.
 • L’armilla salvavides.
 • Una ​bossa hermètica​ per embarcació.
 • Un ​casc ​(d’us obligatori en cas d’anar al Congost de Montrebei). 
 • L’empresa es fara responsable de portar el vostre equipament pel trekking al punt de trobada on deixareu el kayak per evitar que es mullin les vostres pertinences.
 • ¿Què heu de portar?

Per a l’excursió recomanem, a part d’elements essencials com banyador, crema solar (ja que estareu una bona estona exposats al sol), una gorra/barret per a protegir-se de la insolació, 1,5L aigua mínim per a beure durant el trajecte i menjar per passar el dia.

Inici de l’activitat: 9h (En cas d’arribar més tard de les 9.15h quedarà a criteri de l’empresa el poder realitzar l’activitat).

Arribada en kayak a l’embarcador de les escales: 12h

Recollida en vaixell a les escales: 18h

Tarifes

50€

Individual

85€

Doble

95€

Familiar 2 + 1 infantil

Nen menor de 8 anys

Actualment l’activitat no està disponible per a reservar degut al
baix nivell d’aigua del Congost de Montrebei

No et perdis aquesta oportunitat!

Contacte