Footer

Termes i condicions

04/06/2020 0:00:00

TERMES I CONDICIONS DE L’EMPRESA ÀGER AVENTURA’T

 • Reserves
 • Política de pagament
 • Política de cancel·lació
 • Condicions de l’activitat
 • Normes de seguretat contra la COVID-19

RESERVES

Les reserves hauran de fer-se obligatòriament mitjançant el formulari de reserves disponibles a la pàgina web.

Totes les consultes que el client tingui seran ateses via telefònica o omplint el formulari de consultes disponible a la pàgina web.

Mitjançant el sistema de reserves i aquest apartat de termes i condicions de l’empresa Àger Aventura’t, el client queda informat de totes les mesures de seguretat i higiene que hem implantat, dels requisits per fer efectiva la reserva, així com de les condicions de cancel·lació derivades d’una situació relacionada amb la COVID-19. Així mateix, amb la mateixa informació, accepta les condicions que han de complir per assistir a una activitat.

 

POLÍTICA DE PAGAMENT

Una vegada efectuada la reserva, el client haurà de fer el pagament sencer de l’activitat. El pagament es podrà fer mitjançant una TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA ​(Àger Aventura’t us proporcionarà les dades). 

 

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

 • Modificacions o anul·lacions amb més de 5 dies d'antelació: Reemborsament complet de l'activitat.
 • Modificacions o anul·lacions entre 3 o 2 dies d'antelació: Reemborsament del 50% de l'activitat.
 • Modificacions o anul·lacions amb menys de 48 hores d'antelació: Quedarà a criteri de l'empresa si es torna alguna part de la reserva.
 • Des de l’empresa Àger Aventura’t, tenim el dret a cancel·lar l’activitat en cas que les condicions​ ​meteorològiques​ no siguin les adequades per realitzar l’activitat. En aquest cas, s’intentarà avisar al client amb la màxima antelació possible. El client podrà canviar la seva reserva per qualsevol altre dia que hi hagi places disponibles o bé li retornarem la quantitat abonada.
 • En cas  que el client ​no arribi a l’hora concretada​ d’inici de l’activitat, quedarà a criteri de l’empresa si el client pot continuar endavant amb l’activitat contractada, si ha de fer un canvi d’activitat o si s’ha de cancel·lar l’activitat i canviar-la a un altre dia que hi hagi places disponibles.
 • Si el client es presenta a l’activitat ​sota els efectes de l’alcohol o les drogues​, l’empresa no permetrà l’inici de l’activitat. En cas que una persona consumeixi alcohol o drogues durant l’activitat, l’assegurança de l’empresa quedarà totalment cancel·lada. 
 • En cas d'anul·lació per causes justificades o de la pandèmia, com malaltia o confinaments, es farà el reemborsament complet de l'activitat o opció a canvi de data.

 

                 

CONDICIONS DE L’ACTIVITAT

 • No acudeixi a l’activitat si té símptomes compatibles amb el virus COVID-19, que són:febre, tos i sensació de falta d’aire​. Altres símptomes poden incloure: cansament,​   dolors, degoteig del nas, mal de coll, mal de cap, diarrea, vòmits...​Algunes persones perden el sentit de l’olfacte o del gust.
 • El client s’informarà degudament de l’activitat a realitzar, per tenir la convicció que està reservant l’activitat desitjada i que és l’adequada a les seves característiques personals.
 • El client arribarà a l’activitat amb antelació suficient per resoldre qualsevol tipus d’imprevist o necessitat. L’acumulació de petits retards repercuteix directament a la seguretat i al bon desenvolupament de l’activitat.
 • El client notificarà als responsables de l’activitat qualsevol tipus de problema que hagi passat durant el desplaçament a l’activitat (problemes físics, psíquics o materials), encara que puguin semblar mínims, com per exemple mareig durant el viatge, debilitat per un mal esmorzar, etc... Notificarà als responsables en cas de estar amb ​medicació o substàncies​que puguin repercutir a les seves capacitats habituals.  
 • El client prestarà atenció a les indicacions prèvies a l’activitat que el monitor indicarà amb especial atenció a les normes, equipament de protecció i seguretat. La bona utilització dels equips farà que l’activitat sigui molt més agradable i segura.
 • El client serà ​respectuós amb el medi natural​on es realitza l'activitat, i posarà més atenció a les zones d’Especial Protecció Ambiental i altres espais protegits. A l’entorn natural han de quedar restes del seu pas. També respectarà a altres persones o grups que estiguin a les zones on es realitza l’activitat.
 • El client portarà posat en ​tot​ ​moment​, i ben col·locat, ​l’equipament específic de cada activitat,​ posant atenció a l’equipament de protecció i seguretat tant personal, com col·lectiva, i conservarà el material per a l’activitat, comunicant si es produeix algun desperfecte o alguna pèrdua durant la realització de l’activitat. En cas de perdre o trencar algun material de l’empresa, el client haurà d’abonar l’import corresponent al material per tal que l’empresa el pugui recuperar.
 • Sense el coneixement ni l’autorització dels responsables, el client no se situarà en llocs potencialment perillosos. En cas de lesió per una irresponsabilitat fora de l’activitat, com per exemple el salt d’una roca a una alçada elevada, l’assegurança de l’empresa no es farà responsable.
 • En finalitzar l’activitat, el client entregarà el material al responsable de l’activitat. S’acceptaran tot tipus d’opinions i comentaris constructius, ja que ens agrada millorar a partir de l’experiència dels nostres clients.  
 • El client, després de llegir atentament aquestes condicions, accepta complir amb totes les normatives proposades per l’empresa Àger Aventura’t el dia de l’activitat. La persona que faci efectiva la reserva serà la responsable que la resta del grup sigui coneixedora d’aquesta normativa.

                 

NORMES DE SEGURETAT CONTRA EL COVID-19

El client seguirà en tot moment les normes de seguretat i de prevenció del COVID-19 que l’empresa Àger Aventura’t marcarà. Si el client no compleix les normes de l’empresa, es procedirà a ​cancel·lar​l’activitat.

Per realitzar les activitats que l’empresa Àger Aventura’t ofereix, el client haurà de portar obligatòriament ​mascareta i guants​.

Tots els elements de protecció individuals i els residus generats personalment són responsabilitat de cada client, ja que es considera material contaminat.

A la zona d’entrega de material els clients hauran de portar mascareta mantenint la distància de seguretat de 2 metres. La distància s’haurà de respectar de grup en grup.

A l’arribada només s’aproparà una persona del grup de reserva, la qual identificarà al grup i realitzarà la resta del pagament, si s’escau, sempre respectant la distància de seguretat amb els altres clients.

La recollida del material s’efectuarà de forma individual, respectant la distància de seguretat de 2 metres.

A l’hora de sortir amb el caiac, es farà ordenadament i seguint les indicacions dels monitors.

Els kayaks dobles podran ser ocupats sense mascareta per membres de la mateixa família o que convisquin junts. En cas de no ser així, serà obligatori realitzar l’activitat amb mascareta.

Els transports en vaixell es faran amb mascareta, després de cada sortida es desinfectarà el vaixell.

Els clients que realitzin l’activitat de trekking, hauran de portar guants quan hagin d’agafar-se als elements de seguretat, amb els quals el Congost de Mont-rebei està equipat, i portar mascareta quan no es pugui mantenir la distància de seguretat obligatòria amb els altres turistes.

En els vols en parapent, el client sempre portarà guants i mascareta. L’equipament del client serà desinfectat una vegada el vol en parapent acabi.

A la zona de recepció hi haurà gel hidroalcohòlic per tal que els clients puguin rentar-se les mans en qualsevol moment.

Després de l’activitat, l’empresa durà a terme un pla de desinfecció de tot el material i mitjans de transport.

Els productes de neteja utilitzats estan autoritzats i registrats pel ​Ministeri de Sanitat​.

Activitats d'Àger Aventura't

Passeig en Vaixell | 25 €

Activitats d'Àger Aventura't

06/03/2018 0:00:00

25 €

Passeig en Vaixell | 25 €
Passeig en Vaixell | 25 €

Kayak Mont-Rebei | 35 €

Activitats d'Àger Aventura't

26/05/2018 0:00:00

30 €

Kayak Mont-Rebei | 35 €
Kayak Mont-Rebei | 35 €

Vol Àger | 70 €

Activitats d'Àger Aventura't

26/05/2018 0:00:00

70 €

Vol Àger | 70 €
Vol Àger | 70 €

Kayak Trekking Aragó | 50 €

Activitats d'Àger Aventura't

26/03/2020 0:00:00

45 €

Kayak Trekking Aragó | 50 €
Kayak Trekking Aragó | 50 €

Kayak - Catamarà Mont-rebei

Activitats d'Àger Aventura't

05/03/2018 0:00:00

El Kayak Catamarà Mont-rebei d’Àger Aventura’t consisteix en un tour mixt on es combinen part del trajecte en kayak ( anada - 7km) i finalment un passeig en catamarà (tornada).

Kayak - Catamarà Mont-rebei
Kayak - Catamarà Mont-rebei

Actualitat

EL PANTÀ I LA PRESA DE CANELLES. INDRETS AMB ENCANT DE LA MÀ D'ÀGER AVENTURA'T

Actualitat

03/05/2021

Gaudeix d'un dia ple d'aventura a bord dels nostres kayaks o vaixells, pel Pantà de Canelles, situat al Congost de Mont-rebei, Àger. 𝐆𝐚𝐮𝐝𝐞𝐢𝐱 𝐝'𝐮𝐧 𝐝𝐢𝐚 𝐝'𝐚𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐲𝐚𝐤!

EL PANTÀ I LA PRESA DE CANELLES. INDRETS AMB ENCANT DE LA MÀ D'ÀGER AVENTURA'T
EL PANTÀ I LA PRESA DE CANELLES. INDRETS AMB ENCANT DE LA MÀ D'ÀGER AVENTURA'T

LES AUS RAPINYAIRES D'ÀGER

Actualitat

03/03/2021

En aquest artícle coneixeràs de primera mà les aus rapinyaires que habiten a la vall d'Àger. Et convidem a llegir-lo.

LES AUS RAPINYAIRES D'ÀGER
LES AUS RAPINYAIRES D'ÀGER

GAUDEIX DE LA FLORA ÚNICA DEL NORD LLEIDATÀ

Actualitat

02/12/2020

El nord lleidatà és el lloc perfecte per a desconnectar i gaudir envoltats de naturalesa. En aquesta zona del nord, els paisatges compten amb un valor afegit que els fa únics, fauna i flora que no podem trobar en cap altre indret del món.

GAUDEIX DE LA FLORA ÚNICA DEL NORD LLEIDATÀ
GAUDEIX DE LA FLORA ÚNICA DEL NORD LLEIDATÀ

UN MOTIU MÉS PER A DESCOBRIR LA SERRA DEL MONTSEC

Actualitat

28/10/2020

Qualsevol activitat realitzada a la serra del Montsec té un valor afegit, no només pel seu espectacular paisatge sinó perquè el Montsec és una finestra al passat, a la història de la formació dels Pirineus i a l'evolució de la nostra Terra.

UN MOTIU MÉS PER A DESCOBRIR LA SERRA DEL MONTSEC
UN MOTIU MÉS PER A DESCOBRIR LA SERRA DEL MONTSEC

LA LLÚDRIGA DE MONT-REBEI

Actualitat

25/09/2020

Començant per les dades més tècnics, les llúdrigues pertanyen a la família dels mustèlids, és a dir, són parents propers d'animals com la mostela o el teixó, però, les llúdrigues es diferencien de la resta dels seus parents per la seva curiosa adaptació a la vida semiaquàtica, formant així, la subfamília dels lutrinos (Lutrinae).

LA LLÚDRIGA DE MONT-REBEI
LA LLÚDRIGA DE MONT-REBEI

LES PASSAREL·LES DE MONTFALCÓ I ELS SEUS 291 ESGLAONS

Actualitat

28/08/2020

De ben segur que n’has sentit a parlar mai, però… saps ben bé que són, on es troben i per què són popularment tan conegudes? En aquest article et venim a parlar de les famoses escales i passarel·les penjants que trobem a Montfalcó, la part aragonesa del Congost de Mont-rebei. Una ruta quasi obligada de realitzar!

LES PASSAREL·LES DE MONTFALCÓ I ELS SEUS 291 ESGLAONS
LES PASSAREL·LES DE MONTFALCÓ I ELS SEUS 291 ESGLAONS

GAUDEIX DEL CONGOST DE MONT-REBEI EN FAMÍLIA

Actualitat

17/07/2020

Un pla perfecte per fer en família? Et proposem un parell de rutes pel Congost de Mont-Rebei en les quals els protagonistes són el sol, l'aigua, molta diversió i, per descomptat, vosaltres!

GAUDEIX DEL CONGOST DE MONT-REBEI EN FAMÍLIA
GAUDEIX DEL CONGOST DE MONT-REBEI EN FAMÍLIA

COM GAUDIR D’ÀGER AVENTURA’T EN FASE DE DESESCALADA DE LA COVID-19?

Actualitat

16/06/2020

La resposta és SÍ! Pots gaudir de les activitats a l'aire lliure al Congost de Mont-rebei. Tot el que et cal saber a l'hora de venir a realitzar una activitat amb Àger Aventura't, tenint en compte la situació actual.

COM GAUDIR D’ÀGER AVENTURA’T EN FASE DE DESESCALADA DE LA COVID-19?
COM GAUDIR D’ÀGER AVENTURA’T EN FASE DE DESESCALADA DE LA COVID-19?

AVENTURA I CULTURA, PERFECTA SIMBIOSI SITUADA LA NOGUERA

Actualitat

22/05/2020

Aventura i cultura, un tàndem ideal per gaudir de l'ampli ventall d'activitats que pots trobar a la Serra del Montsec, la Noguera.

AVENTURA I CULTURA, PERFECTA SIMBIOSI SITUADA LA NOGUERA
AVENTURA I CULTURA, PERFECTA SIMBIOSI SITUADA LA NOGUERA

RUTA DE POBLES AMB ENCANT A LA ZONA DEL CONGOST DE MONT-REBEI

Actualitat

24/04/2020

Un cap de setmana al Congost de Mont-rebei? Què fer i veure a Àger després de gaudir una bona aventura amb nosaltres? A Àger Aventura't et proposem aquesta ruta de pobles amb encant de la zona.

RUTA DE POBLES AMB ENCANT A LA ZONA DEL CONGOST DE MONT-REBEI
RUTA DE POBLES AMB ENCANT A LA ZONA DEL CONGOST DE MONT-REBEI

3 ACTIVITATS  PER FER AQUESTA PRIMAVERA AL CONGOST DE MONT-REBEI [2020]

Actualitat

20/03/2020

Descobreix les activitats que us proposem des d’Àger Aventura’t: Passeig amb kayak, passeig amb vaixell elèctric sostenible i vols en parapent.

3 ACTIVITATS  PER FER AQUESTA PRIMAVERA AL CONGOST DE MONT-REBEI [2020]
3 ACTIVITATS  PER FER AQUESTA PRIMAVERA AL CONGOST DE MONT-REBEI [2020]

QUÈ ÉS UN PARAPENT I QUÈ NECESSITES SABER ABANS DE VOLAR PER SOBRE D'ÀGER?

Actualitat

24/02/2020

Què és volar amb parapent a la vall d’Àger? Una experiència digna de viure almenys un cop a la vida. 100% recomanada pels usuaris que ens han acompanyat pel cel del Montsec.

QUÈ ÉS UN PARAPENT I QUÈ NECESSITES SABER ABANS DE VOLAR PER SOBRE D'ÀGER?
QUÈ ÉS UN PARAPENT I QUÈ NECESSITES SABER ABANS DE VOLAR PER SOBRE D'ÀGER?

A Àger Aventura’t és sinònim de diversió, som aventurers de mena, ens agrada viure experiències en entorns tan bonics com són el Congost de Montrebei, embassament de Canelles, Finestres, Montfalcó, Vall d’Àger, el Montsec... 

Kayak

Kayak + Vaixell

Vaixell

Parapent

No cal que sigui el seu aniversari per regalar-li una bona dosi d’aventura, diversió i bones vistes… O sí? 

 

Sol·licita el teu regal molón AQUÍ!

No et perdis aquesta oportunitat!

Truca'ns al 722 614 050

Reserva