Kayak trekking Finestres

La millor alternativa al Congost de Mont-rebei!

Una ruta que et portarà al segle XIX descobrint les ruïnes dels pobles de Fet i Finestres

ACTIVITAT NO DISPONIBLE

La activitat es realitza a l’Embassament de Canelles. El punt d’accés e inici de l’activitat es el moll de Corçà, a 10 kilòmetres d’Àger, on trobaràs la base nàutica d’Àger Aventura’t.

Aquesta activitat consisteix en una combinació de caiac i trekking per visitar els pobles en ruïnes de Fet i Finestres per finalment gaudir de l’espectacular Muralla de Finestres.

Començarem a les 9h del mati a l’embarcador de Corçà, on realitzarem un trasllat amb el vaixell fins als peus del poble de Fet on començarà la sortida a peu.

La primera part de la sortida consistirà en la pujada fins al poble de Fet on allí podreu visitar les ruïnes i gaudir de les vistes de l’embassament de Canelles i la Serra del Montsec. Seguint les marques del PR (Petit recorregut) de color groc i blanc, ens guiaran a un sender el qual ens durà direcció Finestres. Seguint els cartells, arribarem al poble en ruïnes de Finestres on podreu realitzar la visita a l’ermita de San Marcos, a menys de 10 minuts del poble, des de on gaudireu d’unes espectaculars vistes de la Muralla de Finestres. També teniu la possibilitat de visitar l’ermita de San Vicente, la qual esta construïda sobre la mateixa Muralla.

Una vegada hem finalitzat les visites al poble de Finestres, seguireu el camí a l’esquerra de la creu a l’entrada del poble, per baixar fins a la platja de Canelles on us estaran esperant els caiacs per tornar remant passant per davant de la presa de Canelles, per els nius dels voltors de Blancafort, el Congost de Fet i finalment arribar a l’embarcador de Corçà.

Nosaltres t’oferim:

  • El ​kayak ​(doble o individual) + els ​rems​.
  • L’armilla salvavides.
  • Una ​bossa hermètica​ per embarcació.
  • Un ​casc ​(d’us obligatori en cas d’anar al Congost de Montrebei).
  • L’empresa es farà responsable de portar el vostre equipament que heu portat durant el trekking al punt de trobada on deixareu el kayak per evitar que es mullin les vostres pertinences.

Per a l’excursió recomanem, a part d’elements essencials com banyador, crema solar (ja que estareu una bona estona exposats al sol), una gorra/barret per a protegir-se de la insolació, 2L d’aigua mínim per a beure durant el trajecte i menjar per passar el dia.

Inici de l’activitat: 9h (En cas d’arribar més tard quedarà a criteri de l’empresa el poder realitzar l’activitat).

Arribada caminant a la platja de Canelles sota Finestres: 13,30h

Final de la ruta en kayak: 17h

Tarifes

50€

Individual

85€

Doble

95€

Triple o familiar

Omple el següent formulari i tramitarem la teva reserva:

No et perdis aquesta oportunitat!

Contacte