Tour al poble de Finestres

Una jornada de visita al poble de Finestres

Visitareu tots els racons que amaga aquest fantàstic poble i els secrets de les esglésies i senders

ACTIVITAT NO DISPONIBLE

L’activitat es realitza a l’Embassament de Canelles. El punt d’accés e inici de l’activitat es el moll de Corçà, a 10 kilòmetres d’Àger, on trobaràs la base nàutica d’Àger Aventura’t.

Aquesta activitat us portarà a gaudir del poble de Finestres. Sortirem des de Corçà amb un dels nostres vaixells fins a Finestres, on allí baixareu unes hores per visitar tots els racons que amaga aquest fantàstic poble i els secrets de les esglésies i senders que hi trobareu. Al poble de Finestres podreu visitar l’ermita de San Marcos des d’on podreu veure les millors vistes de la muralla de Finestres, l’ermita de San Vicente, sobre les roques de la mateixa muralla i totes les restes de les antigues vivendes que hi havia al segle XIX en aquest poble. Finalment, a l’horari concretat, us recollirem a la platja de Finestres i tornarem fins a Corçà.

Per a l’excursió recomanem, a part d’elements essencials com crema solar (ja que estareu una bona estona exposats al sol), una gorra/barret per a protegir-se de la insolació, 2L d’aigua mínim per a beure durant el trajecte i menjar per passar el dia.

Inici de l’activitat: 9,30h (En cas d’arribar més tard quedarà a criteri de l’empresa el poder realitzar l’activitat).

Recollida en vaixell a Finestres: 14h

Tarifes

30€

Adults

20€

Nens (fins a 10 anys)

Omple el següent formulari i tramitarem la teva reserva:

No et perdis aquesta oportunitat!

Contacte