Sortides en catamarà a l’embassament de Santa Ana, l’alternativa al Congost de Montrebei

Rutes per l’Embassament de Santa Ana, l’únic embassament navegable de la Noguera actualment!

Des d’Àger Aventurat us informem que aquesta activitat es realitzarà quan l’embarcació tingui un mínim de 4 persones. En el moment que hi hagi el mínim de persones per l’activitat, s’enviarà un correu electrònic de confirmació. Si reserveu i a les 24h prèvies a la sortida no hi ha el mínim de persones es cancel·larà l’activitat i es retornarà el 100% de l’import pagat.

L’activitat es realitza a l’Embassament de Santa, passat el municipi de Baldellou, des de la darrera platja que dóna accés al pantà. L’accés fins al punt de sortida és un camí asfaltat fins al final on ens trobareu a la següent ubicació:

https://goo.gl/maps/5T552VimpCTFGZmk6

Aquesta activitat consisteix en ​un passeig en un catamarà a motor​ per l’embassament de Santa Ana per a delectar-se amb les precioses vistes que ofereix aquesta experiència.

L’embassament de Santa Ana probablement conegut per la gent de Lleida però no pels de fora. Un embassament amb encant que ens ofereix unes vistes genials des de l’aigua de les vessants de la Noguera Ribagorçana i de les Ruïnes del poble de Tragó de Noguera.

A part de realitzar la ruta per l’aigua, porteu roba de bany perquè realitzarem una parada a meitat de trajecte per fer una petita banyada al mig de l’embassament abans de fer la tornada a la base nàutica!

  • Duració: 1h
  • Distancia: 12 km (anada i tornada)
  • Capacitat: 11 persones

Tarifes

25€

Adult
Ruta per l’embassament de Santa Ana

15€

Nens menors de 10 anys
Ruta per l’embassament de Santa Ana

Reserva

No et perdis aquesta oportunitat!

Contacte