Publicat el: Publicado el:

Amb una sola mà podeu comptar les activitats que us presentem des d’Àger Aventura’t, i encara us sobren dits. 3 activitats per fer aquesta primavera: vol amb parapent, lloguer de kayak, o kayak trek i un passeig amb vaixell elèctric.

Ja ha tornat la primavera i amb ella nosaltres també! Sí, sí nosaltres. Els d’Àger Aventura’t, que ens trobem a les portes d’aventurar-nos amb una temporada més. Mentre ens mantenim a l’espera de poder donar el tret de sortida, us presentem 3 propostes ben suggerents, per fer despertar el cuquet aventurer i gaudir d’aquesta primavera al Congost de Montrebei i d’Àger. Si et consideres d’esperit aventurer i veritable amant de la natura, continua llegint! Que aquest, és el teu lloc! ;) Ep, abans de saber quins són aquestes 3 propostes, has de saber que tan es poden fer sol, com acompanyat, ja sigui amb la família, els amics o la parella. A casa nostra, sempre hem sigut del parer que compartida, tota aventura és més. Però ja se sap que… ¡a gustos, los colores! Oi? ;) Som-hi doncs, anem per feina!

 

Vol en parapent | Vall d’Àger

Volar amb parapent és una activitat digna de provar, almenys una vegada a la vida. Paraula! Si el que busques és una sensació única i diferent, no ho dubtis més i endinsat en el món del parapent. Gaudiràs del Montsec d’Ares a vista d’ocell i experimentaràs sensacions amb la Pau i la Tranquil·litat, dues noies ben calmades i serenes. Al mateix temps però, també les compartiràs amb l’Adrenalina i la Inquietud, i aquest parell… ja són més guerreres! ;)

 

Ruta en kayak | Embassament de Canelles i Congost de Montrebei i Fet.

Si et tira més el món aquàtic, un bon passeig amb kayak és la teva activitat! Remar de manera autònoma per l’embassament de Canelles en un kayak doble, familiar o individual et permetrà gaudir d’unes vistes del Congost de Montrebei majestuoses. I és que si t’atreveixes… podras arribar fins a la Muralla de Finestres. Una ruta sobre aigua que et deixarà sense alè. Mai millor dit! ;) Vens a comprovar el perquè?

 

Passeig amb vaixell elèctric o catamarà | Congost de Fet, Congost de Montrebei i embassament de Canelles.
Seguim amb les activitats d’aigua, però d’una manera més relaxada. Deixa’t portar per la Llúdriga de Montrebei, el nostre vaixell elèctric o la “Carmensita”, el nostre catamarà que us ensenyaran els llocs més amagats i bonics de tot el Congost de Montrebei i Congost de Fet*.

 

Ja estàs preparat per la nova temporada company/a! Només et falta un petit detall, saber on comencen aquestes activitats.

Totes s’inicien a la base nàutica del Moll de Corçà, d’Àger Aventura’t menys els vols amb parapent que tenen com a punt d’origen el cim de Roper, un cim de 1500 metres d’altura situat al Montsec d’Ares (en la contractació de l’activitat hi inclou el desplaçament fins el punt d’enlairament).

Què? Ens espera una primavera molona, eh!

No perdis més el temps, i ves fent un lloc a l’agenda, nosaltres t’esperem ;)

Fes la teva RESERVA aquí, o bé trucant al telèfon 722 61 40 50.

Important! Encara que encetem la primavera, aquestes activitats estaran disponibles durant tota la temporada, sempre i quan el temps i la situació ens ho permeti.

Ens veiem aviat! :)