Publicat el: Publicado el:

Per què el vol en parapent és tan conegut a la Vall d’Àger?

La Vall d’Àger és un lloc reconegut mundialment pel vol en parapent a la seva famosa serralada, la Serra del Montsec. Aquesta vall, a diferència del Pirineu, compta amb una orientació d’est a oest. Aquesta orientació propicia que la muntanya sempre quedi insolada; és per això que podem aprofitar els corrents tèrmics durant tot el dia.

El segon motiu per venir a gaudir d’un vol en parapent a Àger és la bellesa del relleu i els paisatges de la nostra zona. Veritablement són un valor afegit a l’experiència.

Un altre dels punts a favor és que disposem de diferents punts d’enlairament dels vols en parapent. Així, podem fer servir un o altre depenent de les condicions meteorològiques.

Vol en Parapent Àger Montrebei

Vol en parapent biplaça sobre el Congost de Montrebei

Punts d’enlairament de vols en parapent a Àger

El punt d’enlairament principal dels nostres vols en parapent a Àger es diu Roper. Està situat al cim del Montsec, aproximadament a uns 1.500m d’alçada. És la zona d’enlairament principal i és la que nosaltres utilitzem amb més freqüència.

A banda, disposem de tres punts d’enlairament secundaris. Aquests, com hem comentat abans, els utilitzem si les condicions meteorològiques no són favorables per poder fer el vol des del Roper.

Aquests punts d’enlairament són els següents:

  • Raudoral: Situat a el vessant baixa del Montsec, a uns 1.200m sobre el nivell del mar orientat al sud-oest. El farem servir quan el vent al Roper sigui massa fort o un núvol no ens permeti enlairar-se a causa de la manca de visibilitat.
  • Francesos: Situat a mig camí entre Roper i Raudoral, a una altitud de 1.300m sobre el nivell del mar. El farem servir quan el vent no ens permeti enlairar-nos des dels altres dos. Està orientat cap a l’est.
  • Taulons: A 100m de Francesos, orientat al sud-est, l’usarem quan el vent sigui favorable aquí i no als altres punts d’enlairament.

 

Vol en parapent a la Vall d'Àger

Vol en parapent biplaça sobre la Vall d’Àger

Gaudeix al màxim d’aquesta activitat d’aventura a vista d’ocell amb totes les garanties del nostre equip de professionals amb moltes hores de vol i gran coneixement del territori. Viu aquesta experiència única gaudint de vistes panoràmiques 360º amb els nostres vols amb parapent biplaça.

Per a més comoditat, tots els nostres vols inclouen el transport des del punt de trobada a Hotel-Allotjament Rural Cal Maciarol fins a l’enlairament, igual que la tornada al punt de trobada.

També podràs contractar si ho desitges fotos i vídeos GoPro perquè t’emportis un record i puguis compartir la teva aventura aèria amb família i amics.

T’esperem per viure junts una experiència inoblidable!

 

Vol en parapent biplaça Àger Aventura't