Publicat el: Publicado el:

Amb els dits d’una mà podeu comptar les activitats que us proposem des d’Àger Aventura’t: Passeig amb kayak, passeig amb vaixell elèctric sostenible, vol en parapent i rutes mixtes de kayak – trek – vaixell.

Ja tornem a ser aquí, els d’Àger Aventura’t, i aquesta vegada volem proposar-vos 5 activitats per fer aquesta Setmana Santa a Àger i al Congost de Montrebei. Pels més aventurers i pels amants de la natura! ;)

S’acosta la Setmana i encara no has planificat res? Tranquil/a, agafa aire i respira, respira fort! Que us suggerim diferents plans ideals i alternatius, que tenen l’adrenalina i l’aventura com a màxim exponent.

Cinc activitats per poder fer sol o amb família, amb amics o parella. Qui sap, oi? ;) El que sí que sabem nosaltres és que sempre és millor fer-ho acompanyat, i compartir l’aventura plegats! Així doncs anem al gra i som-hi:

  • Passeig en kayak: aquí la cosa va de remar, de remar lliurement per les aigües del Congost de Montrebei, dins d’un kayak que pot ser individual, doble o familiar + infantil.
  • Passeig en vaixell: Si abans la cosa anava de remar, aquí va de deixar-se portar. Deixar-se portar per la Llúdriga de Montrebei– Sí! Per fi el vindràs a conèixer! – Amb tres opcions de ruta a escollir, de durada diferent.
  • Ruta mixta (kayak – vaixell): Has llegit les dues opcions anteriors i no saps quina triar. Ho sabem… però tenim la solució! Fer una ruta amb kayak i tornar amb vaixell, o a la inversa.
  • Ruta mixta + trek: Aquesta opció és perfecte pels amants del senderisme. Consisteix en un tour mix on es combinen parts del trajecte en kayak, un trekking que pot ser de diferents km (a escollir), i finalment un passeig en vaixell que ens tornarà al punt d’inici de l’activitat. Mola, eh?!
  • Vol en parapent: Si el que busques és alguna cosa ben diferent… no dubtis d’aventurar-te amb un vol en parapent! Oferim tres tipus de vols, segons les condicions meteorològiques.

Totes les activitats s’iniciaran a la base nàutica d’Àger Aventura’t, al Moll de Corçà (Com arribar-hi? (enllaç)), excepte el vol en parapent, que el seu punt d’inici es troba a Roper, un cim situat al Montsec d’Ares, d’uns 1500 metres d’alçada aproximadament (punt de trobada davant del càmpig d’Àger).

Què? Ara no ens pots dir que no t’hem plantejat activitats molones per aquesta Setmana Santa, eh?! Doncs va, que t’esperem, l’aventura té nom, cognom i color! Es diu Àger Aventura’t i és de color blau! ;)

Fes la teva reserva aquí, o bé trucant al telèfon 722 61 40 50.

(I si no pots venir durant aquesta setmana? No et preocupis! Ara tot just hem engegat el motor de la nova temporada, això vol dir que ens hi trobaràs tot l’any!)

Ens veiem en breus! ;)