Publicat el: Publicado el:

Travessies en kayak, excursions en barca, rutes mixtes…

5 activitats per gaudir del Congost de Montrebei i passar un dia inoblidable.

Cal fer cas a la ‘sabiduria’ popular… Com bé diu el refrany ‘Després de la tormenta arriba la calma’, i això esperem! Desprès d’una temporada de pluges… esperem una bona dosis de sol i bon temps! (Que ja toca!!!) Doncs tenim els pagesos contents i els pantans plens així que… Augurem una bona temporada d’activitats d’aigua al Congost de Montrebei!

Des d’Àger Aventura’t et volem proposar les 5 activitats estrella per gaudir d’un entorn màgic i ple de vivències sorprenents APTES per a totes les edats:

1. Rutes en kayak

Lloguer dels nostres kayaks per l’embassament de Canelles. Matí, tarda o bé tot un dia! No és una activitat dirigida, però us recomanem fer 3 rutes molt interessants:

Podeu trobar més informació d’aquesta activitat i de les rutes mencionades AQUÍ!

2. Passeig en catamarà

La nostra ‘Carmensita’ t’espera! Viu una experiència distesa i amb unes magnífiques vistes al embassament de Canelles i Congost de Montrebei a bord de la nostra barca ‘Carmensita’. Una activitat que la podrà gaudir TOTA la família, des del més xic al més gran!

Disposem de 2 rutes per aquesta activitat que podeu descobrir AQUÍ!

3. Kayak – Trek

La combinació guanyadora de la temporada d’estiu! Disposem de dues opcions per dur a terme aquesta activitat. El kayak-trek de la Pertusa o bé de la part d’Aragó, ambdues consten d’una part de la ruta a peu i l’altra part en kayak, de dificultat mitjana i amb una durada d’unes 6 – 8 hores.

Per veure més informació sobre aquestes activitats cliqueu AQUÍ!

4. Kayak – Catamarà

Noves propostes per gaudir del nostre entorn. Si desprès de remar 7 kilòmetres no et veus amb cor de caminar-ne 10 més, tenim la proposta ideal per a tu! Una combinació de dificultat baixa apta per aquells qui volen gaudir del Congost de Montrebei d’una forma més relaxada i distesa. Anada en kayak fins l’embarcador de la Masieta i una tornada molt afable a bord de la nostra ‘Carmensita’.

I de què va el tema? Mira’n més AQUÍ!

5. I si ho ajuntem tot? Kayak – Trek – Catamarà

Perquè renunciar a res? Podràs gaudir d’una travessia en kayak de 7 km, un trekking de 3 km i una tornada en catamarà. I és que sentir la immensitat del Congost de Montrebei des de tres perspectives diferents farà que ho visquis d’una manera més intensa. T’hi atreveixes? ;)

Podràs trobar més informació AQUÍ!

I per finalitzar, us volem recalcar DUES informacions importants a tenir en compte:

  • Parking al Congost de Montrebei.

Al formalitzar la reserva, us facilitarem informació sobre on podeu estacionar el vostre vehicle i com accedir a la nostra base nàutica que és des d’on donarem inici a les diferents activitats.

Si busques un hotel, un càmping, cases rurals… En definitiva, si busques allotjament al Congost de Montrebei et podem facilitar el contacte de diferents opcions de la zona.

Si t’allotjes al Càmping ‘La Vall d’Àger’ gaudiràs d’un 10% de descompte en TOTES les nostres activitats!