Publicat el: Publicado el:

Sí, ÀGER! Quatre lletres i un accent

Qui m’hauria contat mai a mi, que darrere quatre lletres i un accent s’hi embolcallessin tantes coses. Excursions amb kayak, passeigs en barca, vols en parapent… Poble remot, plàcid i de muntanya, delimitat per la Noguera Pallaresa i la Noguera Ribagorçana. 586 habitants i vents freds provinents del Pirineu català. Sabeu ja del què parlo, no? Correcte, sí. D’Àger.

Poble amb història, envoltat del Montsec i de terres de secà. Apassionat per les coques de recapte, el Congost de Montrebei, i amb un escrupolós cel dibuixat per les estrelles. I és que… qui ho diu té tota la raó; considerat un dels 7 millors cels per contemplar-les.

Fàcil, molt fàcil si les vols observar. Situat als peus del Congost de Montrebei i de la Serra del Montsec hi trobaràs el Càmping de la Vall d’Àger, un petit allotjament ideal per a famílies, parelles o grups, amb unes instal·lacions immillorables i un tracte meravellós, que a part de conservar les seves parcel·les d’acampada i bungalows, no fa massa temps que disposa d’un espai plenament capacitat i dissenyat per cobrir aquest concepte, els astres.

Doncs… parlem d’aquesta novella zona. Es diu Hotel Espai d’Estels i és encapçalat pel disseny, el confort i la intimitat. El podríem definir com un hotel horitzontal, integrat en el paisatge i inspirat en els estels. Molt idíl·lic i relaxant, vaja.

Però tranquil, que aquest espai és també el destí perfecte si véns acompanyat de la teva íntima amiga Adrenalina, que ja sabem que encara que no tothom sigui d’extrems, tu i ella, sí. Així doncs – culs inquiets – del planeta no us preocupeu! Que Àger s’escriu amb “a” d’aventura, i no tot gira entorn la calma i les estrelles. Durant tot el dia podreu gaudir d’una infinitat d’esports d’aventura, com ara bé remar amb kayak les verges aigües del Congost de Montrebei, emocionar-vos amb l’experiència de sobrevolar la Vall d’Àger amb parapent, o gaudir d’un distès passeig en catamarà, entre moltes altres activitats més que proposen els d’Àger Aventura’t.

Ah, per cert! Que m’he deixat d’explicar el millor de tot plegat. I és que tots aquells, i aquelles, clar, que somieu en poder realitzar un #superPasseig amb la ‘Carmensita’, disposareu d’un fantàstic descompte [10%] si us allotgeu a l’Espai d’Estels del Càmping de la Vall d’Àger.

Què, tremenda idea no? I ara que bé el bon temps… series capaç de rebutjar propostes tan suggerents com aquestes? ;) Allotja’t al càmping ‘La vall d’Àger i aventura’t amb nosaltres!