Publicat el: Publicado el:

Caiac al Congost de Mont-rebei: opcions per tots els gustos

Si ets dels qui està esperant amb ganes el cap de setmana per a anar a fer una ruteta enmig de la naturalesa, has de saber que una molt bona opció és fer qualsevol excursió en caiac pel Congost de Montrebei.

Però quines activitats pots fer amb el caiac a Montrebei? En aquest post t’expliquem les múltiples opcions que t’oferim segons les teves necessitats. Som-hi!

Caiac Congost de Montrebei

Caiac al Congost de Mont-rebei

Kayak Montrebei

Si t’agrada o t’agradaria navegar en caiac, no pots perdre’t per res del món la nostra ruta “Kayak Montrebei”. Mentre remes tranquil·lament pel preciós embassament de Canelles, gaudeixes d’un paisatge natural impressionant. Està ple de flora i fauna protegida que no deixa indiferent a ningú. T’ho passes tan bé enmig de l’embassament, que et sents com en el teu hàbitat natural! A més, segur que t’emportes unes fotos fabuloses de record. Per descomptat, l’entorn dona per a molt!

La distància a recórrer és ideal, ja que és de 14 km (7 d’anada i 7 de tornada). És a dir, que se’t passarà el temps volant mentre gaudeixes de les precioses vistes.

Què has de dur per fer una ruta en caiac a Montrebei?

Per gaudir de qualsevol de les nostres activitats en caiac al Congost de Mont-rebei et recomanem que no t’oblidis la motxilla amb el més essencial. Necessitaràs 1 litre d’aigua, crema per a protegir-te del sol, una gorra, roba de recanvi i una mica de menjar per a reposar forces al llarg del dia.

Quin equip et donem nosaltres?

Des d’Àger Aventura’t t’oferim el caiac (que pot ser doble o individual), els rems, l’armilla, la bossa hermètica i un casc, ja que aquest és obligatori si vas al Congost de Montrebei.

A més, pensa que pots venir amb nens i pots reservar un kayak per a dos adults i un menor de 8 anys i, passar-ho fenomenal!

Kayak Montrebei

Caiac doble al Congost de Mont-rebei

Kayak i trekking Aragó

Si no saps que és “kayak i trekking” vindria a ser el mateix que “caiac i senderisme”. Si a part d’anar en caiac, t’encanta qualsevol tipus d’esport d’aventura, et recomanem que descobreixis tu mateix/a l’activitat “kayak trekk Aragó”, que per als més veterans, és denominada l’activitat estrella d’Àger Aventura’t al Congost de Mont-rebei!

Kayak Trekk Aragó | Escales de Montfalcó

Escales de Montfalcó – Congost de Montrebei

Però per què?

Doncs pel fet que es tracta d’una ruta exclusiva molt ben valorada en la qual pots gaudir de l’idíl·lic paisatge del Congost de Mont-rebei combinant dues activitats molt interessants: el trekking (que vindria a ser el mateix que el tradicionalment conegut com ”anar a peu” o senderisme) i el caiac. Una opció perfecta per a mantenir-te en forma mentre et diverteixes i et toca una miqueta el sol.

Iniciem la ruta amb el caiac des del moll de Corçà i naveguem durant uns 9 km aproximadament fins a arribar al final del Congost, on farem mitja volta per a deixar el caiac a l’embarcador del pont de Seguer, i allí mateix estarem nosaltres esperant-te a terra ferma per a continuar la ruta a peu.

En aquesta ruta passes caminant pel pas de Montrebei i per les escales d’Aragó fins que arribes al moll de Montfalcó, on també et passem a recollir nosaltres amb vaixell, fins a deixar-te una altra vegada al punt de partida a Corçà. És a dir, que amb nosaltres et sents protegit al 100%, ja que no et deixem ni un segon!

Tens ganes de provar aquesta activitat? Reserva a través de la nostra web!

 

 

Kayak i vaixell

Si creus que no estàs tan en forma com per a anar i tornar en kayak o fent trekking o senderisme, tenim la solució que estàs buscant! A Àger Aventura’t t’oferim una opció en la qual l’anada és en caiac durant 9 km per l’embassament de Canelles i la tornada és d’uns 5 km amb vaixell elèctric. Sí, Sí! Exactament com has llegit! E–LÈC-TRIC! És a dir, que només hauràs de posar una mica de ”ganes’’ en l’anada, perquè la tornada… tot anirà vent en popa!

A més, no hi ha dubte que és una activitat ideal per a poder gaudir del Congost de Montrebei amb nens, ja que no suposa un gran esforç. A més, per als més petits és una aventura inoblidable!

Caiac i vaixell

Congost de Mont-rebei: Anada en caiac i tornada en vaixell

 

Kayak trekking light

Si abans has llegit de què anava “kayak trekking Aragó”, el “kayak trekking light” vindria a ser el mateix però més suau, com bé indica la paraula. Això significa que és una activitat més que ideal per a poder gaudir de Montrebei en caiac i a peu però oberta a tots els públics i edats.

És a dir, que sens dubte, pots gaudir-la també amb els nens de la casa, ja que només dura 5 hores i és bastant senzilla, o sigui, que no els donarà temps ni a avorrir-se!

Si t’agrada l’esport però a nivells suaus, aquesta activitat és la que necessites, ja que navegues 9 km en caiac, fas trekking en una distància de 5 km i vas amb vaixell durant uns 5 km. Pot ser més ideal?

Kayak Trekking Light

Congost de Mont-rebei: Pont penjant

Ara que has arribat fins aquí, només et fa falta posar-te el vestit de bany, preparar la motxilla i reservar alguna d’aquestes activitats! Com has pogut observar, tens moltes opcions per a escollir, així que, no esperis més i aquest cap de setmana no et quedis mirant Netflix ni les típiques pelis d’Antena 3! Surt a la naturalesa i gaudeix de les precioses vistes mentre passeges pel Congost de Montrebei en caiac!