Publicat el: Publicado el:

A Àger Aventura’t, la seguretat dels nostres clients i treballadors és una prioritat. Per això estem plenament informats de l’evolució I les recomanacions oficials de prevenció contra la propagació de la Covid-19.

És per aquest motiu que posem a la teva disposició les següents mesures necessàries per protegir-te a tu, al nostre equip i a totes les persones que decideixin gaudir de qualsevol activitat amb nosaltres.

Així doncs, som-hi! – Que no cunda el pánico, o que panda el cúnico, – que si entre tots ens fem càrrec de seguir aquesta normativa de recomanacions, podrem gaudir de l’aventura i del Congost de Montrebei amb total seguretat.

  1. Qualsevol persona haurà de realitzar les nostres activitats amb mascareta i guants.
  2. Els objectes personals i de protecció així com els residus generats personalment seran responsabilitat de cada client, ja que es consideren objectes i material contaminat.
  3. Els objectes personals i de protecció així com els residus generats personalment seran responsabilitat de cada client, ja que es consideren objectes i material contaminat.
  4. Al moment d’arribar, només s’aproparà una persona del grup de reserva, la qual s’encarregarà d’identificar al grup i realitzar el pagament pendent.
  5. La recollida del material es durà a terme de forma individual i respectant la distància de seguretat recomanada.
  6. Al moment de realitzar la sortida amb kayak, es farà ordenadament i seguint les instruccions indicades per part de l’equip d’Àger Aventura’t.
  7. Els kayaks dobles podran ocupats sense mascareta per membres de la mateixa unitat familiar o que convisquin junts en una mateixa llar. En cas de no ser així, l’activitat de kayak doble es realitzarà amb mascareta.
  8. Els viatges amb catamarà i vaixell elèctric es realitzaran amb mascareta per part de tots els passatgers que estiguin a bord.
  9. Els clients que desitgin realitzar l’activitat de trek, hauran d’evitar agafar-se en qualsevol element que es trobin pel camí. En el cas que per seguretat sigui necessari, s’haurà d’efectuar amb guants, mascareta i mantenint les distàncies de seguretat reglamentàries amb altres grups.
  10. L’activitat de parapent també es realitzarà amb guants i mascareta.

Recorda que a la zona de recepció tindràs a la teva disposició gel hidroalcohòlic per tal que et puguis rentar les mans en qualsevol moment que desitgis. Des d’Àger Aventura’t es durà a terme un pla de desinfecció de tot el material transport utilitzat després de finalitzar cada activitat. A més, tots els productes de desinfecció són autoritzats i registrats pel Ministeri de Sanitat.

Som-hi doncs, a l’aventura! Que tenim moltes ganes de compartir amb tu tot el que aquest temps no hem pogut!

Ens veiem a Àger amics!

Fes la teva RESERVA aquí, o bé trucant al telèfon 722 61 40 50.