Publicat el: Publicado el:

Amb aquesta calor, hi ha algun pla millor que combatre-la envoltats d’aigua i un paisatge que enamora? Sí, fer-ho en família!

A Àger Aventura’t tenim activitats per a tots, des dels més petits fins als que no ho són tant, així que poseu-vos roba ben fresqueta i còmoda, prepareu-vos la motxilla amb uns bons entrepans per dinar i aigüeta fresca. No us deixeu la crema solar i les mascaretes per estar ben protegits, que us espera una experiència familiar per no oblidar!

Preparats per quedar-vos bocabadats amb la naturalesa que tindreu el plaer de contemplar amb els vostres propis ulls? Us proposem un parell d’activitats que són idònies per fer en família i amb les quals els nens gaudiran d’una aventura de nivell!

La primera ruta que us proposem és la que hem batejat amb el nom de Light Mont-rebei. És un recorregut curt, el qual s’inicia a l’embassament de Canelles a bord d’un kayak. (Ep! En tenim d’individuals, dobles i fins i tot de tres places!). A continuació estirareu una mica les cames amb una mica de trek fins que us recollirà el barco per tornar al punt de partida, on també acaba l’aventura.

Pels menuts més valents, us oferim una ruta de nivell moderat per l’embassament de Canelles i la part aragonesa del Congost, la qual es divideix en dues parts: anada en kayak i tornada a peu, una excursió mimetitzant-vos amb la naturalesa i respirant l’aire pur que emana de tots els racons a casa nostra.

Preparats per començar una de les millors aventures de la vostra vida?

Esteu ready per sentir-vos petits entre tanta naturalesa, envoltats per la magnitud de les roques que s’aixequen al voltant de l’aigua gairebé toquen els núvols?

Què us semblen les nostres propostes per viure un dia diferent en família? Amb quina us quedeu? Feu-nos-ho saber a l’hora de formalitzar la reserva!

Recordeu que a Àger som conscients socialment i adoptem totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per fer front a la pandèmia, així que és necessari l’ús de mascareta.