Publicat el: Publicado el:

Kayak Trekk Aragó: la millor ruta del Congost de Montrebei

Escales de Montfalcó en kayak i trekking

Si et defineixes amb un esperit aventurer i quan tens una estona lliure, el sols emprar a practicar algun esport en plena naturalesa, no pots perdre’t la millor ruta del Congost de Montrebei que tenim pensada especialment per a tu!

Quan ens pregunten quina és l’activitat estrella d’Àger Aventura’t, ho tenim clar des d’un primer moment: Kayak Trekk Aragó. Però, per quines raons? Doncs, bàsicament, perquè és una excursió molt ben valorada i recomanada per part de tots els nostres clients i perquè som l’única empresa que t’ofereix la ruta més bona que combina kayak i trekking mentre tu gaudeixes de la màgia que desprèn Montrebei al costat de les persones que més estimes. Continua llegint, que t’expliquem més motius!

Sí, tal com has llegit! Tu i la teva família només heu de preocupar-vos d’emportar el vestit de bany, la crema solar, menjar i una cantimplora d’aigua per a mantenir-vos hidratats durant tota l’excursió, que nosaltres ja ens ocupem de vetllar per la teva seguretat i la dels teus! És a dir, que heu d’estar més que tranquils perquè no us traiem els ulls de sobre en cap ocasió! A més, et proporcionem tot l’equipament que necessites per a protegir-te en tot moment: el casc, l’armilla salvavides i fins i tot, una bossa hermètica per a protegir les teves pertinences de l’aigua i els teus estris durant la ruta en kayak.
Molt complet, oi? Doncs si no vols perdre’t cap detall de la ruta, t’ho expliquem tot a continuació!

Escales de Montfalcó

Per què Kayak Trekk Aragó amb Àger Aventura’t és la millor ruta?

A Àger Aventura’t sempre expliquem que oferim l’opció més bona per a gaudir d’aquesta activitat estrella que et permet descobrir el Congost de Montrebei per aigua i terra.
I com la informació et donarà el poder de decidir la millor opció, et detallem per què ho tenim tan clar! Som-hi!
Com pots veure al mapa de més avall, hi ha diferents itineraris mixtos de kayak i senderisme al Congost de Montrebei, però tots venen condicionats per la situació dels embarcadors. A Àger Aventura’t comptem amb els millor situats. D’aquesta manera, amb la nostra ruta kayak Trekk Aragó us evitem passar dues vegades pel mateix lloc, com sí que ocorre en altres opcions que pots trobar a Montrebei. En conseqüència, aprofitareu millor el dia, us cansareu menys i xalareu molt més.

Mapa Kayak Trekk Aragó | La millor ruta del Congost de Montrebei

Horaris de la ruta kayak Trekk Aragó

La ruta s’inicia puntualment a les 9 del matí a l’embarcador de Corçà que és la base nàutica d’Àger Aventura’t (a uns 10 km d’Àger). Allí comptem amb àmplies zones d’aparcament perquè puguis deixar el teu vehicle en un espai segur durant tot el dia. Puges al kayak (tu sol o amb una altra persona, segons hagis reservat) i navegues durant uns 7 km.  Veuràs de l’aigua estant l’Ermita de la Pertusa fins que arribes al final del Congost de Mont-rebei on es troba l’únic embarcador que hi ha a la zona de la Masieta, que és el d’Àger Aventura’t. I voilà! Allí t’estem esperant nosaltres, per a recollir-te el kayak i perquè puguis continuar gaudint de l’idíl·lic paisatge.

Viu Mont Rebei amb Àger Aventura't

Seguidament, agafem forces i comencem la ruta a peu (o el que vindria a ser el mateix que, fent trekking). Mentre caminem, gaudim de les meravelloses vistes que ens regala el Congost i el fet de passar pel pont penjant del Congost de Montrebei i les escales de Montfalcó (que ja es troben a la part aragonesa del Congost). Des d’allí les vistes són impressionants i continuem caminant fins que, amb esforç, superació i moltes ganes, arribem al moll de Montfalcó.

Un cop aconseguida la meta marcada, que sol ser a les 17.00 de la tarda aproximadament, venim a recollir-vos amb vaixell. Ja a bord, mentre tu i els teus descanseu i us relaxeu amb la travessia, us portem a la base nàutica on heu embarcat a l’inici de la ruta, a l’embarcador de Corçà. Ara ja només queda que busquis les claus del teu cotxe i que t’acomiadis d’aquest inoblidable dia! Ben segur que has fet un munt de fotos espectaculars per recordar-lo sempre.

Reserva la teva aventura aquí i comparteix-la amb nosaltres!