Publicat el: Publicado el:

L’ Espai d’Estels Àger Aventura’t ofereixen un pack d’experiències a la vall d’Àger i Congost de Montrebei. Si t’allotges a l’Espai d’Estels, gaudiràs d’un passeig en el catamarà​ d’Àger Aventura’t, la ‘Carmensita’.

Es ben cert que la vall d’Àger posseeix un encant propi, difícil de descriure. Una màgia que els amants d’aquesta contrada no sabem definir d’una forma concreta. Els més agosarats diran que la Vall d’Àger i el Congost de Montrebei són uns entorns únics, singulars, extraordinaris, increïbles i una llarga llista d’adjectius difícils d’atribuir.

Anem més enllà… Poder contemplar el nostre entorn des de diferents perspectives (terra, aigua i aire) ens fa rics. Rics d’experiències, de sensacions i de records. El cel d’Àger, juntament amb la resta del Montsec és el més fosc de Catalunya, gràcies a la poca contaminació lumínica (la qual des del càmping preservem adaptant l’enllumenat nocturn) de la zona. I això què vol dir? Que és l’indret ideal per contemplar el majestuós cel que s’obre damunt del nostre càmping.

I ens limitarem a només veure estels? I tant que no! Un gran nombre d’activitats estan al vostre abast per gaudir del nostre meravellós entorn. Lloguer de kayaks, passeigs en barca, vols en parapent, trekking, rutes mixtes, visites guiades i un llarg etcètera d’experiències que podeu descobrir AQUÍ.

Què és l’Espai d’Estels?

Una nova manera d’entendre l’allotjament en un càmping. El definim com un hotel horitzontal, cada habitació és una casa-suite familiar. Cada habitació, batejada amb un nom d’un estel, disposa d’un balcó a la planta superior per gaudir de les imposants vistes del nostre entorn i com no, del nostre cel ;).

De què es tracta l’activitat ‘Passeig en catamarà’ d’Àger Aventura’t?

Des del Càmping ‘La vall d’Àger’ ens agrada proposar-vos activitats per dur a terme mentre gaudiu de l’estada a casa nostra. Que us quedeu meravellats de les joies que ens envolten i que sobretot, ho recordeu amb un somriure. Fins aviat!