Publicat el: Publicado el:

Volar amb parapent és una sensació única que tothom un cop a la vida hauria d’experimentar

Però abans de passar a l’acció, cal saber què és el parapent no?

El parapent és un esport que consisteix a enlairar-se d’un punt alt amb el fi de realitzar un descens controlat. Però a part, també és l’instrument que es fa servir per poder volar. En altres paraules, el parapent és una aeronau SENSE motor fabricat amb teles, cordes i un seient pel pilot.

 

No té motor? I com vola?

Doncs bé, és molt fàcil! El parapent aconsegueix volar gràcies a la capacitat aerodinàmica. S’impulsa amb la força del seu propi pes i la forma que té la seva ala, això és el que permet que voli sense necessitat de tenir cap motor. A més, també s’ajuda dels factors climàtics com el vent.

Aquest esport és considerat un esport extrem, però el parapent és una de les formes de vol més segures i senzilles perquè és l’instrument volador més lleuger, l’equip de vol al complet pesa aproximadament uns 20 kg.

Volar amb parapent és una sensació única que tothom un cop a la vida hauria d’experimentar. I per iniciar-t’hi has de saber que no volaràs sol, aniràs acompanyat d’un professional en un parapent biplaça. Dues persones en el mateix parapent? Si, tu i el Roger o el Miquel, els nostres instructors de vol.

 

Ep! Abans de començar l’aventura una cosa ha de quedar clara! Has de saber diferenciar el paracaigudisme del parapent.

En primer lloc si et tires amb paracaigudes, sempre ho faràs des d’una altura superior a la del parapent i et tiraràs des d’un avió, no des d’una muntanya. Una altra diferència és que el viatge amb parapent té una durada més llarga i controlada en comparació al paracaigudisme.

Si encara necessites més raons per provar aquest esport, has de venir a Àger Aventura’t a conèixer al nostre equip! Som uns apassionats del cel del Montsec i del parapent!

El Roger ha volat fins al Brasil per participar en el campionat del món de parapent. Però això no és tot, va quedar en la 13a posició a escala mundial! Així que… tens tot un professional d’acompanyant ;)

Ara que ja estàs dins la tònica de casa nostra, ja pots venir a gaudir del Montsec d’Ares a vista d’ocell. T’assegurem que no et quedaràs indiferent, viuràs 20 minuts de vol ideals (temps òptim de vol). Experimentaràs què és la calma, la pau i la llibertat i seràs com una fulla que es deixa emportar pel vent en mig de la Vall d’Àger. A la vegada, també sentiràs adrenalina, nerviosisme o pessigolleig a l’hora d’enlairar-te o bé aterrar.

Ja ho veus, volar amb parapent és tota una vivència digna de retenir a la part dreta del nostre cervell, la que gestiona sentiments i emocions.

Ja estàs preparat per viure l’aventura?! Contacta’ns i et resoldrem tots els dubtes que tinguis!