Publicat el: Publicado el:

Un passeig en barca pel Congost de Montrebei? I perquè no?!

A Àger Aventura’t apostem per les activitats d’aventura, sense oblidar el confort dels nostres clients. És per això que volem compartir amb tu la gran novetat d’enguany, la nineta dels nostres ulls, la nova adquisició i última incorporació de la base nàutica d’Àger Aventura’t… un preciós catamarà amb nom propi que desprèn la personalitat que volem projectar, la ‘Carmensita’!

Com no podia ser d’altra manera, posem passió i empenta a tot el que duem a terme. Som inquiets, però alhora som entusiastes i perseverants per apropar als visitants del Congost de Montrebei la fantàstica oportunitat de descobrir-lo des de totes les vessants. Des de terra, cel i aigua!!! Des de terra amb els nostres tours mixtes com ara el Kayak-trek, des de l’aire amb els nostres vols biplaça o bé des de l’aigua amb el lloguer dels nostres kayaks o amb un passeig en barca, entre altres.

A banda de totes les combinacions possibles, ‘habidas y por haber’ de visitar el Congost de Montrebei, Àger Aventura’t posa a la vostra disposició unes activitats APTES per a TOTS els públics! El denominador comú d’aquestes és el nostre nou fitxatge estrella, la ‘Carmensita’!

Informació a tenir en compte:

  • Capacitat – 11 persones + el capità (O capitana!;)
  • Dimensions de l’embarcació: 8 x 3 m.
  • La ‘Carmensita’ es pot encapotar i descapotar segons el temps i temperatura exterior.

(Els dies de pluja i fred no et quedis a casa! Veure ploure al Congost de Montrebei és tot un espectacle pels sentits!)

  • Apliquem un 10% de descompte a tots els clients que s’allotgin a l’Espai d’estels del Càmping d’Àger [Passeig en catamarà].
  • Apliquem 5 € de descompte pels grups de més de 10 persones [Passeig en catamarà].
  • OPCIÓ de parking: Consulteu-nos a l’hora de fer la reserva!