Publicat el: Publicado el:

Congost de Mont-rebei amb nens, moltes opcions per disfrutar

Tant si tens fills, germans, cosins o néts, una de les millors opcions de passar una jornada ben entretinguda amb els més petits de la casa, és gaudint de les bones vistes que t’ofereix el Congost de Mont-rebei i tot el seu voltant mentre us divertiu passant una bona estona en família.

Però quina activitat és la més convenient per a poder practicar amb nens a Mont-rebei?

Si estàs buscant una ruta adaptada als nens, no pots oblidar-te d’aquelles que impliquen anar amb vaixell o catamarà, ja que com és evident, no requereixen cap gran esforç. Només has de preocupar-te de tenir els cinc sentits activats i estar ben alerta per a no perdre’t cap detall de tot el que veuràs en aquestes dues magnífiques excursions. Gaudir d’una travessia tant en “Vaixell Mont-rebei” com en “Catamarà Finestres” us farà gaudir a grans i petits de paisatges únics. Segur que és una aventura que no oblidareu!

 

Vaixell Mont-rebei

Si sempre has somiat en anar de creuer, aquesta excursió és el més semblant a aquesta experiència que viuràs mai. Consisteix a navegar en “La Llúdriga de Mont-rebei“, el nostre vaixell 100% elèctric. Aquesta activitat et permet poder viure en primera persona l’experiència de passejar per l’embassament de Canelles mentre gaudeixes d’un dia meravellós al Congost de Mont-rebei amb les persones que més estimes.

Aquesta excursió dura una hora i mitja, té una distància de 14 km (7 anada i 7 volta) i et permet veure des de l’aigua, l’Ermita de Santa Quitèria, l’Ermita de la Mare de Déu de Pertusa, les passarel·les de Montfalcó, els ponts penjants i el Congost de Mont-rebei d’una forma molt còmoda, mentre estàs assegut en aquest vaixell tan especial. La ruta ideal per a anar amb nens, ja que estaran asseguts sense cansar-se ni un segon!

Ja veus que no fa falta que vagis a salpar rius i mars de qui sap on. Al nostre territori comptem amb Mont-rebei, un dels llocs més màgics de la nostra terra.

Congost de Mont-rebei amb nens | Vaixell elèctric

Catamarà Finestres

Si ets dels qui somia en anar a la Xina i fer-te unes quantes fotos enmig de la muralla, no pots perdre’t per res del món la nostra ruta “Catamarà Finestres“. És una de les activitats més especials que tenim a Àger Aventura’t i la que més s’assembla a viure aquesta experiència oriental en territori aragonès i català. A més, els nens creuran que estan dins d’un conte!

Has sentit a parlar sobre “La Carmensita? Doncs és el nom del catamarà en el qual pujaràs si decideixes fer aquesta excursió, que va des de Canelles fins a la màgica Muralla de Finestres, un veritable monument natural.

Des del catamarà podràs gaudir de les vistes del Congost de Fet, la zona de Blancafort, els nius dels voltors, la presa de Canelles i la Muralla de Finestres. És a dir, tota una explosió de bones vistes en una sola experiència!

Congost de Mont-rebei amb nens  | Catamarà a la Muralla de Finestres

Congost de Mont-rebei amb nens | Catamarà a la Muralla de Finestres

Kayak Trekking Light

Una altra de les millors opcions per a gaudir del Congost de Mont-rebei, és el nostre Kayak Trekking Light, ja que és una ruta bastant senzilla i que es pot gaudir amb aquells nens que, a partir d’una certa edat, estan més acostumats a caminar per la muntanya amb un cert desnivell.

Aquesta activitat té una distància de 5 km caminant i 9 km en kayak, la qual cosa fa que et quedis sorprès amb les meravelloses vistes que us regala el paisatge mentre aneu caminant. A més, en tornar pots palpar amb les teves pròpies mans l’aigua fresca de l’embassament de Canelles.

Congost de Montrebei en Caiac i senderisme suau  | Àger Aventura't

Caiac i vaixell

No en tens prou amb totes les activitats que has llegit fins ara? Et falta conèixer la de “kayak i vaixell“, una ruta ideal per a qualsevol persona, ja que és de baixa dificultat! A més, sobre aquesta magnífica excursió, has de saber que l’anada és en kayak per l’embassament de Canelles i la tornada en vaixell elèctric. No podràs queixar-te. Pensem en tu en tot moment perquè no et cansis gaire durant l’excursió!

Congost de Montrebei amb nens - Parella amb nen en caiac Congost de Mont-rebei amb nens en Caiac i vaixell elèctric | Àger Aventura't

Així que ja saps! Si vols que els teus nens s’ho passin en gran mentre descobreixen el Congost de Mont-rebei i estan en contacte amb la naturalesa, no has de passar per alt aquestes rutes tan ideals! Aquestes activitats són les més recomanades per moltes famílies que ja les han gaudit amb nosaltres.

I és que, veure als més petits feliços, és un dels plaers més bonics de la vida! A més de gaudir junts d’ambients rurals que et fan respirar aire pur i fresc. ;)

Congost de Mont-rebei amb nens | Nen somrient amb ulleres de sol | Àger Aventura't