Publicat el: Publicado el:

Formes part d’aquell grup de persones al qual l’adrenalina et corre i et bull per les venes? Que gaudeixes de qualsevol aventura de cap a peus com si fos l’última i que a més, el món de la cultura astronòmica et fascina? La serra del Montsec és el teu lloc!

Tot i les circumstàncies i a l’espera d’una nova normalitat, a Àger Aventura’t mai deixarem de ser al teu costat. És per això que en aquest nou post al blog, us venim a recomanar un perfecte “combo” a tenir en compte per quan la situació ens permeti gaudir-lo.

Així doncs, alerta! Que estem preparats per llençar-te el millor còctel Molotov de la història! Un còctel carregat d’aventura, natura i cultura. Un bon trident, que en dirien alguns! 😉

Ets un clar amant del vol amb parapent? O potser prefereixes navegar amb kayak per l’embassament de Canelles? Sigui el que sigui serà una molt bona elecció! Tan bona com després d’una bona aventura, visitar el PAM (Parc Astronòmic del Montsec). Un Parc destinat a la investigació, la formació i la divulgació de la ciència astronòmica. Situat sota el cel del Montsec, el menys contaminat de Catalunya.

D’una cosa estem segurs, no sabem com entrareu al Parc, però si com en sortireu: ES-TRE-LLATS!   

24 hores al Congost de Montrebei passen molt ràpidament, al costat de mil i una activitats per fer. I si no saps per on començar continua llegint! Nosaltres et proposem una idea de ruta que de ben segur que la guardaràs a l’agenda de pendents. ;)

Clarament començarem la ruta a la base nàutica d’Àger Aventura’t, allà el nostre equip t’estarà esperant per començar a visitar el Congost de Montrebei amb una de les nostres activitats aquàtiques, kayak o catamarà/ vaixell elèctric. També t’oferim l’opció de sobrevolar-lo per sobre amb parapent o bé gaudint d’un esplèndid trek en grup. Tot és qüestió de perspectives!

Sigui de la manera que sigui, us avancem que ja podeu preparar la càmera de fotos i un mocador (per la babeta) perquè quedareu ben fascinats. Un dels punts més espectaculars per nosaltres és la Muralla de Finestres. Coincidireu amb nosaltres?

Després de gastar una mica d’energia amb Àger Aventura’t és moment de carregar les piles amb un bon pícnic enmig d’un paratge natural, excepcional i verge. Apa doncs, fot-li mossada a l’entrepà que l’excursió continua.

Un cop dinats, recomanem passar la tarda fent una bona ruta turística i històrica per la zona d’Àger. El Conjunt Monumental de Sant Pere, la Via Romana o les pintures murals que tenen a la Capella del Calvari són una bona fita. Ja ho has visitat tot? Tranquil/a doncs, que encara tens temps de fer una part de la ruta de pobles amb encant per la zona del Congost de Montrebei.Trobaràs pobles com Alsamora, Torre d’Amargós o Llitera. 

Ep! No t’encantis però, que se’ns fa de nit… i “l’assunto” continua! I és que si fins ara hem gaudit d’una bona aventura ara, és torn de la cultura. Tant si ets una persona inquieta amb ganes d’aprendre i descobrir com si no ho ets, has de visitar SÍ O SÍ el Parc Astronòmic del Montsec. Sabies que… el Montsec és el millor cel de Catalunya per instal·lar-hi un centre amb aquestes característiques? Quina sort de tenir-lo a casa nostra!

 

Per què l’has de visitar? Perquè si el món de la ciència i l’univers t’atrapa i et fa somiar amb els ulls ben oberts, no et perdonaràs mai no haver-t’hi apropat. Paraula! A dins del Parc hi trobem el Centre d’Observació de l’Univers. Pregunta per l’activitat nocturna que fan, aprèn tot allò que encara no sabies sobre la màgia del cosmos i acaba el dia de la millor manera possible.

Què t’ha semblat aquesta proposta virtual? Doncs ara només falta posar-la en pràctica! A Àger Aventura’t esperem que sigui aviat. Mentrestant, cuideu-vos molt, us trobem a faltar!

IMPORTANT! 

EL DIA 6 DE JUNY, atenent amb màxim rigor el protocol establert que estipula les mesures de seguretat i prevenció, OBRIM TEMPORADAper tota aquella gent resident a la província de LLEIDA. Esperem que ben aviat la poguem obrir per tothom. 

Fes la teva RESERVA aquí, o bé trucant al telèfon 722 61 40 50

Ens veiem aviat! :)