Publicat el: Publicado el:

Com arribar al Congost de Montrebei

Que si vol amb parapent, un passeig amb vaixell elèctriccatamarà o bé una ruta en kayak pel Congost de Mont-rebei. Perquè no aventurar-se amb una bona ruta mixta de vaixell-trek i tornar amb kayak?

I si no fa vent… acabar el dia amb un vol amb parapent! Va doncs sí, et compro la idea, que ja que hi som… fem-ho bé! Però… amb la família? Els amics? La parella? Un cap de setmana o millor un dia entre setmana? Amb qui vulguis i quan vulguis, des d’Àger Aventura’t et proposem les millors activitats per gaudir de la Vall d’Àger i Congost de Montrebei!

Bé doncs, dia seleccionat, companyia escollida, i reserva de l’aventura feta! A l’altra banda del telèfon? La Lluïsa, un dels pilars fonamentals de l’equip d’Àger Aventura’t. Així doncs reserva feta i ens ho marquem al calendari. D’aquí a dues setmanes visitarem la Vall d’Àger i el Congost de Montrebei!

Com arribar al Congost de Montrebei

Com arribar al Congost de Montrebei

S’acosta el gran dia i mirem com arribar al Congost de Montrebei i és aquí on s’obre el gran parèntesi d’indecisions. Uf, quantes opcions tenim! Per aquí, o per allà? Faré més volta si escullo passar per aquest camí? O bé em perdré vistes espectaculars si decideixo tirar per allà? I com puc retallar part de viatge? Quin mar de dubtes, renoi!

Tranquil·litat! Respira fons, i ben fons, que no cal ofegar-se ni amb tota l’aigua del Congost! Perquè nosaltres avui us venim a proposar dues rutes per arribar a Àger, deixar el cotxe ben aparcat i començar l’aventura amb nosaltres. Així doncs, som-hi!

  • OPCIÓ A – Objectiu: Moll de Corçà, punt de referència: Balaguer (L’OPCIÓ MÉS CURTA I RÀPIDA!).

    Agafarem la C-12 i passarem per Les Avellanes i Fontdepou, fins arribar al trencall de la Via Romana. Aquí, girarem lleugerament a l’esquerra i tot seguit a la dreta. Deixarem la C-12 per dirigir-nos cap a Corçà passant per Agulló. Un cop hàgim arribat girem cap a la dreta, carrer del Trull i seguim endavant fins que trobem un trencall a mà esquerra. Continuem endavant i al proper encreuament ens mantenim a la dreta. Per últim tornem a mantenir la direcció endavant i fi! Ja hem arribat al destí final.

  • OPCIÓ B – Objectiu: pàrquing de la Masieta, punt de referència: Tremp.

    Ens dirigim cap a Tremp. Un cop ser-hi agafem la carretera C-1311, aquella que va cap a Fígols i el Pont de Montanyana. Just abans d’arribar en aquest poblet girarem cap a una carretera asfaltada que neix des de l’esquerra, i seguirem les indicacions del Congost de Montrebei, Alsamora i Sant Esteve de la Sarga. Seguim per aquesta mateixa carretera uns 4 km i mig, fins que trobem un trencall a la dreta ben senyalitzat que ens portarà cap al pàrquing de la Masieta.

    Has vist? Nosaltres proposem, i tu tries l’itinerari! Ara bé… des d’Àger Aventura’t us recomanem escollir la primera opció, la A. La que fixa l’objectiu Moll de Corçà i Balaguer com a punt de referència. Per què? Doncs perquè ens estalviem ¾ d’hora ben bons de camí i, a més, podrem aparcar gratuïtament sense limitació de temps just al peu del moll de Corçà, allà on tenim la nostra base nàutica.

    En canvi si prioritzem l’opció B, hem de tenir en compte que el trajecte és més llarg, l’aparcament de la Masieta té una capacitat per aparcar-hi 100 vehicles, i NO és gratuït.

Com arribar al Congost de Montrebei | Mapa

Doncs després de deixar-vos les opcions sobre la taula… Ara ets tu qui tria l’itinerari per venir a casa nostra! De ben segur que sabràs escollir bé! ;)

Ens veiem al Moll de Corçà amics! La Llúdriga de Montrebei, la Carmenista i tota la resta de l’equip d’Àger Aventura’t us esperem als peus del Congost amb tot el material a punt per gaudir de l’aventura!